Tips & tricks
Dekantering af vinSkal vi dekantere vinen? Hvorfor? Hvilke? Hvordan?
Tips & tricks
Hvordan smager man på vin?Vi hjælper dig med at blive klogere på din vin og smage den som en mester!
Tips & tricks
Vinsmagning - en guide til at holde den gode vinsmagning5 tips til den gode vinsmagning. Alt det praktiske og med forslag til gode emner.
Tips & tricks
10 tips om vin til festen (konfirmation, bryllup eller den runde fødselsdag)Er du ved at forberede din næste store fest? Der er rigtig mange ting at holde styr på – invitationer, sted, mad, servering, musik, pynt og måske vigtigst af alt drikkevarer og vin.
Tips & tricks
Vin til festen - dette skal du huskeSådan får du styr på vinen til din næste fest.
Tips & tricks
Gør det en forskel, hvis du åbner vinen en time før?Vi gør op med myten om iltning af vin – Er der virkelig forskel? Og i så fald, hvornår skal du så åbne din vin?
Tips & tricks
Serveringstemperatur - Er det nu så vigtigt?Skal vinen være stuetemperatur eller kølig? Vi stiller skarpt på endnu en myte.
Tips & tricks
Hvordan skal vinglassene vaskes?Sådan vasker du dine vinglas bedst og får det optimale ud af dem.
Tips & tricks
Sådan undgår du at ødelægge din vinoplevelse om sommeren – 5 konkrete vintipsGå ikke glip af alt det, som din vin har at byde på
Tips & tricks
Sådan opbevarer du en åben flaske vinHvornår er min åbne flaske vin ikke god mere? Hvordan opbevarer jeg den bedst? Kan jeg blive dårlig af at drikke for gammel vin?
Tips & tricks
Hvorfor er det rette vinglas så vigtigt? Og andre tips om vinglassetLad mig sige det sådan her. Det rette glas og den rette brug af glasset er uhyre vigtigt for oplevelsen af vinen.
Tips & tricks
Sådan ved du om vinen har propHvad betyder det, at en vin har prop - og hvordan kan man vide, om den har det?
Tips & tricks
Boost din vinviden: Sådan opbevarer du bedst din vinNemme og tilgængelige tips til opbevaring af dine vinflasker – også hvis det bare er for en kortere periode.
Tips & tricks
Vin på restaurant - skal kvinden ikke vælge?Når man er på restaurant, er det som regel den person, der holder vinkortet og bestiller vinen, der får lov til at smage på og godkende vinen. Hvorfor er det altid manden?
Tips & tricks
Boost din vinviden: Sådan åbner du flasken korrektHemmeligheden bag proppen og hvordan du bedst muligt åbner vinflasken
Tips & tricks
Sådan undgår du rødvinspletterAgh, øv altså! Vi kender det alle sammen. En forkert bevægelse eller en uheldig sjæl – og pludselig er der rødvin ud over den fine, nye dug eller på favoritskjorten.
Tips & tricks