KÆMPE VINFESTIVAL - lørdag den 22. april! » Læs mere lige her «
Hurtig levering

Fri fragt ved 699,-/6 fl. vin

Ellers koster fragten kun 69,-

Topkvalitet

Topkvalitet til lave priser

Stort udvalg af anmelderroste vine

Returret

14 dages fuld returret

Vi tager gerne uåbnede flasker retur

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Ring 86 40 44 44 eller chat

Tilpas udvalg
Antal fundne produkter:
Pris
Smag
Passer til
Årgang
Drue
Vidste du ...
Det tager mellem fire og fem år for en afgrøde af nyplantede vinstokke, før den er færdigvokset - og dermed er høstmoden.
Dine senest viste

Vintilbehør

Gå aldrig ned på udstyr - og især ikke vintilbehør! At have tilbehøret i orden, når uventede gæster dukker op til en hyggelig stund, eller når sommerfesten skal løbe af stablen, er utrolig vigtigt - måske vigtigere end man tror. Sådanne situationer kræver ordentligt vintilbehør, som på én og samme tid er både robust og anvendeligt. Det stiller store krav til både kvalitet og komfort, så dit tilbehør kan holde i flere år, og udgør netop nogle af de vigtigste egenskaber ved vintilbehøret du finder her i shoppen.

Og når nu dit vintilbehør skal være praktisk og holdbart, gør det jo heller ikke noget at det er en fryd for øjet. Æstetik er en lige så vigtig del af vintilbehørets egenskab, eftersom køkkenet med tiden, er blevet til et sted hvor der skabes gastronomiske mesterværker, og hvor der bruges en større del af fritiden. Forkæl dig selv og dine nærmeste, og servér eksempelvis vinen i en flot karafel og i smukke vinglas, som tillader optimal nydelse i forhold til både duft og smag.

Betalingskort
JYSK VIN ApS Østre Boulevard 29 8930 Randers NØ, Danmark CVR: 10 10 02 24 Mail: jyskvin@jyskvin.dk
Man - fre: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: Lukket