Handelsbetingelser for Jysk Vin

Handels og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

JYSK VIN ApS
Anpartsselskab
Østre Boulevard 29
8930 Randers NØ, Danmark
CVR: 10 10 02 24
Mail: jyskvin@jyskvin.dk
Tlf. 86 40 44 44

Priser

Alle priser på jyskvin.dk er angivet inklusiv moms. Priserne er dagspriser. Når du handler med jyskvin.dk indgås aftaler på dansk.

Vi tager forbehold for eventuelle prisændringer, afgiftsændringer, fejl i priserne på hjemmesiden, udsolgte varer samt udefrakommende forhold, der har indflydelse på priser og levering.

Betaling og sikkerhed

Når du betaler med kreditkort hos jyskvin.dk benyttes en SSL-Gateway (Secure Socket Layer), som krypterer dine kortoplysninger. Derudover benytter vi os af 3D Secure.

På jyskvin.dk har du følgende betalingsmuligheder:

  • Dankort
  • Visakort
  • Master Card
  • JCB
  • MobilePay
  • Apple Pay

Du bliver ikke opkrævet kortgebyr for betaling med kreditkort.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Jysk Vins lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Ved produkter købt på forsalg som Bordeaux En Primeur tillader vi os dog at kontakte dig for at aftale nærmere mht. betaling og levering.

Aldersgrænse ved køb

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Jyskvin.dk – er du under aldersgrænsen, skal du fremvise skriftligt samtykke fra en forælder eller værge.

Ordrebekræftelse og faktura

Når ordren er gennemført på hjemmesiden afsendes en ordrebekræftelse til din email. Når ordren er blevet ekspederet, og varerne er sendt, sendes en faktura til din email og beløbet trækkes på din konto.

Fragt

Gratis levering ved online køb for minimum 699 kr. inkl. moms eller 6 flasker vin. Ved mindre ordrer tillægges fragtomkostninger på 69 kr. inkl. moms.
Der er frit valg mellem hele sortimentet på webshoppen. Der leveres kun forsendelser til adresser i Danmark.

Du har desuden mulighed for at afhente din bestilling i vores butik på Østre Boulevard 29, 8930 Randers NØ. I dette tilfælde opkræves der ikke fragtomkostninger. 

Levering

Er andet ikke oplyst afsendes varen fra vores lager senest 2 arbejdsdage efter modtagelse af ordren. Typisk afsendes stort set alle ordrer dog samme dag eller dagen efter din bestilling.
Levering anses for sket, når transportøren har stillet varen på det af dig anviste sted. Varen leveres uden kvittering.

Ordrer op til 24 flasker leveres med:
1. Danske Fragtmænd til din dør eller på det af dig anviste sted.
Levering sker på hverdage som udgangspunkt i tidsrummet 08.00-16.00. I etageejendomme kun op til 4. sal. (Bor du højere oppe anbefales levering med Burd eller til pakkeshop).
2. På privatadresser i udvalgte postnumre i Øst Sjælland, Aarhus og Odense tilbydes aftenlevering med Burd på hverdage i tidsrummet 18.00-22.00.

Ordrer over 24 flasker leveres med:
Danske Fragtmænd til din hoveddør i gadeplan eller på det af dig anviste sted. Det vil sige, at hvis varen skal leveres til en etageejendom, fragtes varen kun til hoveddøren i gadeplan. Skal varen leveres i et parcelhus, skal adgangsvejen til hoveddøren eller leveringsstedet være flisebelagt og fremkommelig.

Levering af produkter købt på forsalg eller En Primeur

Produkter, købt på forsalg, sender vi til dig på den dato, du selv har valgt i checkud. Andre produkter, som er købt samtidig, leveres sammen med forsalgsproduktet.
Er der tale om produkter købt som Bordeaux En Primeur, kontakter vi dig dog for at aftale nærmere omkring levering.

Fortrydelsesret - 100% tilfredshedsgaranti

Hos Jysk Vin har vi en ret unik tilfredshedsgaranti. Læs mere om den her.
Ønsker man at gøre brug af den, skal varen returneres i væsentlig samme stand som ved modtagelse. .

Vi refunderer beløbet, der modsvarer det antal flasker, vi har modtaget retur.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved købsaftalens indgåelse og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af markedskonjunkturer, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på.
  2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 
JYSK VIN ApS
Østre Boulevard 29
8930 Randers NØ, Danmark

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og (i åbningstiden) aflevere den personligt på ovenstående adresse. 

Reklamation

Når du handler på jyskvin.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten kan dog være begrænset til varens naturlige holdbarhed, der kan være under 24 måneder. Se varens emballage for holdbarhed.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Såfremt du finder eventuelle fejl eller mangler ved en levering fra Jysk Vin, bedes du kontakte os på telefonnummer 86 40 44 44, så vi hurtigst muligt får løst situationen på en tilfredsstillende måde.

Når du returnerer varen, bedes du så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dit køb og dine fragtomkostninger mod forevisning af gyldig kvittering.

Ved reklamation skal varen sendes til:
Jysk Vin ApS
Østre Boulevard 29
8930 Randers NØ

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare købt hos Jysk Vin kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse jyskvin@jyskvin.dk.

Venlig hilsen

Jysk Vin - Fuld af fristelser...