Weingut Michel

Weingut Michel

Baden

Weingut Michel

For foden af den ikoniske Schlossberg-mark på den vestlige del af Kaiserstuhl har Weingut Michel til huse. Vi er i Baden i den sydvestlige del af Tyskland, hvor den udslukkede vulkan Kaiserstuhl troner op og danner grundlag for nogle af Tysklands bedste rødvine.

Med unikke jordbundsforhold og stabilt klima har vinene fra de dygtige producenter ved Kaiserstuhl i flere hundrede år været kendt for at kunne udtrykke en mineralsk finesse og elegance på niveau med vinene fra Bourgogne.

En af de dygtige er Weingut Michel, hvor Josef Michel fra ca. 13 ha vinmarker frembringer saftige, terroirtro og uhyre rene Pinot Noir-vine (Spätburgunder) samt knasende sprøde hvidvine primært lavet på Weissburgunder og Grauburgunder. Også derfor har Michel som producent opnået at modtage de 5 stjerner i Tysklands førende vinmagasin, Eichelmann.

Weingut Michel er dog stadig relativt ukendt på den internationale scene. Og måske er det også derfor, at vinhuset til trods for deres eftertragtede markbesiddelser og medlemskab af VDP stadig formår at lave vine til rørende lave priser sammenlignet med andre af områdets kvalitetsproducenter.

På den nationale scene ser det dog helt anderledes ud. Her er Michel som producent belønnet med 5/5 stjerner og dermed status som ”Weltklasse” i det anerkendte magasin Eichelmann. Derudover har vinhuset tre drueklaser i Gault & Millot.

Siden vi i første udgave anbefalede vinene fra Josef Michel, er han i dag at betegne som en Tysklands bedste winemakers. År efter år har kvaliteten været stigende, hvilket der for alvor har understreget denne tese.
- Eichelmann

Læs mere

Kort og godt om Weingut Michel

Område
Baden, Tyskland

Primære druer:
Spätburgunder
Weissburgunder
Grauburgunder

Vinmager:
Josef Michelhttps://www.weingutmichel.com/
11 vare(r)
Side 1 af 1
Produkttype
Pris
Smag
Passer til
Årgang
Drue