- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Ingredienser
- 2 bakker østershatte
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. smør
- 1 løg, hakket
- ½ dl hvidvin
- 2 tsk. soyasauce
- ½-1 dl piskefløde
- ½ tsk. stødt sød paprika
- Havsalt
- Godt ciabattabrød eller landbrød, skåret i skiver
Til pynt: frisk persille, friskkværnet peber.
Fremgangsmåde
Østershattene renses med en børste (de må ikke blive våde) og rives i stykker. Varm olien og smør i en pande, steg løget, uden at det tager for meget farve.
Tilsæt østershattene og steg videre i nogle minutter. Kom hvidvin i og lad det dampe af i to minutter. Rist brødskiverne i en toaster eller i en forvarmet ovn. Kom soyasauce og fløde i (nok til at danne en sauce, men ikke alt for flydende). Drys krydderier og salt i. Smag til. Servér straks på brødet og drys med persille og friskkværnet peber.
Tip: svampefyldet kan med fordel bruges i andre retter, fx på tagliatelle pasta med et drys revet parmesan og masser af friskhakket persille og nogle rucolablade eller som fyld til pandekager sammen med lidt kogt hamburgerryg i tern og revet gruyereost.