- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Af Cecilia Martinez Søndergaard og Jeppe Ørum Madsen
Store rejer, kammuslinger eller jomfruhummer med chili og hvidløg er utrolig lækkert, når det er dampet og stegt på panden, men smid det på grillen, og der sker noget magisk.
Når du komplimenterer din skaldyrsret med vin, bør du overveje følgende:
Bruger du dine grillede skaldyr i en asiatisk inspirerede retter, hvor der er chili i, har det godt af lidt sød modstand. Her kommer en hvidvin eller rosé med en anelse sødme til sin fulde ret.
Glem alt om rødvin til skaldyr, da tanninerne ikke spiller særlig godt sammen med skaldyrenes mineralitet og vil give en metallisk smag i munden.
I videoen nedenfor kommer jeg med nogle konkrete vinanbefalinger til grillet skaldyr. Længere nede på siden kan du også finde en lækker opskrift på grillet skaldyr med chili og hvidløg.
Læs opskriften på grillede store rejer eller kammuslinger med chili og hvidløg.