Hos Jysk Vin får du ikke blot de gode vine, men også de gode priser og den gode service. Der er mange gode grunde til at handle vin hos os.

Mangler du den rette vin til middagen, guider vi dig gerne. Om det er til små kulinariske mesterværker eller blot hverdagsmaden, så kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige vin, så smagen går op i en højere enhed.

Jysk Vin er din garant for de bedste vinoplevelser til prisen. Skulle det mod forventning ske, at vinen er dårlig, får du naturligvis pengene retur.

Det gode glas

Vi har mange års professionel erfaring med at sælge vin, og vi finder altid den vin, der matcher netop dine ønsker og behov.

Om det er reception, fødselsdag, konfirmation, bryllup eller blot en god flaske vin til en romantisk middag, så kan med-arbejderne hos Jysk Vin rådgive om det rette valg af vin.

Online Vin Bonus

Jysk Vin har skabt en særlig bonus, som vores kunder optjener, hver gang de handler vin online hos os. Vi kalder det Online Vin Bonus.

I praksis optjener kunder bonus, når de køber vin hos os, og den bonus kan bruges næste gang, man handler hos Jysk Vin.

Tilbud er per flaske

Vi giver den gode pris og de skarpe tilbud. Hos os kan du plukke frit i vores store sortiment og selv vælge, præcis hvilke flasker du gerne vil nyde.

Hos Jysk Vin starter de gode priser derfor ikke først, når du har købt 24 eller helt op til 36 flasker.

Kun 69,- per levering

Fragtomkostninger, gebyrer og tillæg kan virke afskrækkende. Derfor introducerer vi en fast lav pris på fragt. Hos Jysk Vin koster det blot 69,- at få leveret sin vin direkte til døren. Og der er ikke andre skjulte omkostninger.

Og bestiller du for mindst 699 kroner eller 12 flasker er leveringen helt gratis. Vi sender dine varer inden for 2-3 hverdage og i hele Danmark.

Opret dig som Online Vin Bonus-kunde. Klik her

8 gode grunde til at handle hos Jysk Vin

Hos Jysk Vin får du ikke blot de gode vine, men også de gode priser og den gode service. Der er mange gode grunde til at handle vin hos os, men er her otte af dem:

  • Vi er entusiaster & specialister i vin.
  • Vi har små producenter med store vine.
  • Levering fra dør-til-dør fra dag-til-dag.
  • Levering i hele Danmark.
  • Pluk selv blandt vores mere end 500 vine.
  • Få den gode pris også ved køb af få flasker.
  • Lav fragt på 69,- pr. levering.
  • Optjen kontant Online Vin Bonus til næste køb.

Vi har mange års professionel erfaring med at smage og sælge vin, og vi kan altid finde den vin, der matcher dine ønsker og behov.

Velkommen hos Jysk Vin - det gode glas ...