Domaine de la Janasse

Domaine de la Janasse

Châteauneuf-du-Pape

Domaine de la Janasse

Et familieforetagende med stærke holdninger til den vin, de producerer, og en placering blandt de 10 bedste i Châteauneuf-distriktet. Det er i korte træk historien om Domaine de la Janasse, der startede i 1967, hvor Aimé Sabon overtog både sine forældres og svigerforældres vinmarker i Courthezon.

I 1973 dannede han Domaine de la Janasse efter navnet på familiens gård, der dengang rådede over 15 hektar jord. Arealet er siden udvidet via opkøb til nu mere end 90 hektar - i alt fordelt på Châteauneuf-du-Pape, Côtes du Rhône Villages og Côtes du Rhône.

Familien er afgørende for firmaet. Efter færdiggjort vinuddannelse overtog sønnen Christophe nemlig ansvaret for vinfremstillingen i 1991, og siden 2001 har søsteren, Isabelle, der også er uddannet ønolog, ligeledes taget del i driften.

Kombinationen af vin og familie fungerer så godt, at domainets vine i dag regnes blandt de bedste i området, og alle deres vine får altid flot omtale i den internationale vinpresse.

Målet er til stadighed at producere den bedst mulige vin, og den visionære drivkraft bag Domaine de la Janasse er en udtalt respekt for jorden og miljøet med anvendelse af så få kemiske produkter som muligt, nøje vedligeholdelse af vinmarkerne og en produktionsproces, der afspejler jordens karakteristika og mikroklima.

En vision, der kan smages direkte i vinene.

Kontaktinformation
27 Chemin du Moulin
84350 Courthezon
Frankrig
www.lajanasse.com

Læs mere

Kort og godt om Domaine de la Janasse

Område
Châteauneuf-du-Pape, Frankrighttp://www.lajanasse.com
21 vare(r)
Side 1 af 1
Produkttype
Pris
Smag
Passer til
Årgang
Drue