KÆMPE VINFESTIVAL - lørdag den 4. november! » Læs mere lige her «
Trustpilot
Tilpas udvalg
Antal fundne produkter:
Produkttype
Pris
Smag
Passer til
Årgang
Vidste du ...
Nebuchadnezzar er betegnelsen for en flaske til 15 liter vin, svarende til 20 normalflasker á 0,75 liter. Det er normalt den største flasketype, der anvendes og den bruges som regel kun til champagne. Flasken er opkaldt efter Nebuchadnezzar, der regerede Babylon.
Dine senest viste

Chablis

Chablis er en spændende vinregion beliggende i et ret køligt område ca. 50 km nord-vest for Dijon i Frankrig. Chablis hører egentlig til Bourgogne. Også selvom det ligger ret afsides fra resten af Bourgogne, som starter syd for Dijon og strækker sig sydpå. 

I Chablis og i resten af Bourgogne skilter de sjældent med druesorten på etiketten. Chablis er lavet på Chardonnay, som i dette unikke terroir med en jordbund bestående af en stor andel af kalksten og flere tusinde års gamle fossiller giver nærmest sprøde hvidvine, der passer perfekt til skaldyr og lette salater.

Chardonnay fra Chablis er nærmest den diametrale modsætning af de oversøiske Chardonnay-vine fra varmere områder, som i nogle tilfælde lagrer på en stor andel af nye egetræsfade. De er ikke fede og alkoholrige, som Chardonnay kan være, men derimod slanke, sprøde og syrerige med toner af citrus, æble, lime, sten og skaldyr. Ja, skaldyr! For Chablis kan virkelig være genkendelig og udtrykke det unikke terroir, som den kommer fra.

Frisk
Mineralsk og tør
Chablis
Chablis 2015
Domaine de Vauroux, Frankrig
99,95 DKK v/6 stk.
Læs mere
Spar 29,-
pr. fl.
Fyldig og rund
Mineralsk og tør
Chablis, Grand Cru, Bougros
Chablis, Grand Cru, Bougros 2010
Domaine de Vauroux, Frankrig
225,00 DKK v/1 stk.
Læs mere
Spar 40 %
Betalingskort
JYSK VIN ApS Østre Boulevard 29 8930 Randers NØ, Danmark CVR: 10 10 02 24 Mail: jyskvin@jyskvin.dk
Man - fre: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: Lukket