- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- Ca. 4 kyllingeoverlår uden skind og 4 underlår uden skind
- 2 løg
- 5 spsk. olivenolie
- 1½ dl hvidvin
- 2 dl vand
- 1 stor spsk. koncentreret tomatpure
- 1 tsk. paprika
- 1 spsk. salt
- 1 tsk. friskkværnet peber
- Ca. 200 g champignoner
Tilbehør: råkostsalat, ris, finthakket purløg eller forårsløg, friske ærter
Fremgangsmåde
Hak løgene. Rens champignoner grundigt og halver dem. Varm olien op i en stegegryde og svits løgene ved lav varme i ca. 8 minutter, uden at de tager farve. Smag nu på hvidvinen.
Tilsæt hvidvin, vand, tomatpure, paprika, salt, og peber. Rør rundt og tilsæt kyllingestykker og champignoner, så væsken næsten dækker dem. Sæt låg på og lad retten simre i ca. 40 minutter. Vend kyllingestykkerne halvvejs under tilberedningen. Husk at sætte hvidvinen på køl igen, så den er kølig, når den skal serveres til maden.
Tip: Du kan med fordel tilføje nogle oliven, kapers, friskhakket chili eller et presset fed hvidløg i gryden sammen med de øvrige ingredienser.