- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 4 kyllingebryst
- 1 agurk
- 1 æble (evt. grønt)
- 250 ml creme fraiche 18 %
- 150 g gorgonzolaost (eller en anden cremet blåskimmelost)
- Salt og friskkværnet peber
- Lidt citronsaft
Tilbehør: ciabattabrød eller toasts
Pynt: salatblade
Fremgangsmåde
Kog kyllingestykkerne møre i letsaltet vand i ca. 10-12 min, til de er hvide og saftige. Skær dem i store tern og afkøl helt.
Skræl og skær agurken i store tern. Skræl og skær æblet i store tern. Skær gorgonzolaosten i store tern.
Rør alle ingredienserne sammen, med undtagelse af gorgonzolaost, som du kommer i til sidst. Smag til med salt og friskkværnet peber og dryp med lidt citronsaft. Læg evt. salatbladene på et fad og kyllingesalaten ovenpå.