Champagne Doyard-Mahé

Champagne Doyard-Mahé

Champagne

Champagne Doyard-Mahé

Champagne Doyard-Mahé er et familiefirma, der ligger i den velkendte premier cru landsby Vertus i det sydlige Côte des Blancs i Champagne-området i Frankrig. Doyard-Mahé er et udtryk for rene premier cru Vertus champagner, hvor man på flotteste vis formår at bringe det bedste frem i Chardonnay-druen. 

Der produceres 8 forskellige Champagner, hvoraf størstedelen er Blanc de Blancs (100% Chardonnay). Doyard-Mahé er eksperter i Blanc de Blancs-typen, hvor familien virkelig formår at producere sprøde, mineralske og knivskarpe Champagner, som er tro mod Vertus-områdets unikke terroir.

Maurice Doyard, der levede fra 1889 til 1974, var en af Champagne regionens berømte pionerer. I dag er det Maurice Doyards barnebarn, Philippe Doyard, der sammen med sin ældste datter, Carole, fører de stolte familietraditioner videre og producerer de flotte Doyard-Mahé-champagner med samme store passion som Maurice Doyard gjorde for 4 generationer siden.

Doyard-Mahé ejer 6 hektar, hvorfra der produceres ca. 50.000 flasker Champagne. Arbejdet på vingården udføres så bæredygtigt som muligt, og man undgår så vidt muligt al brug af pesticider.

Læs mere

Kort og godt om Champagne Doyard-Mahé

Område
Champagne, Frankrig

Område
Vertus, Champagne

Vinmager
Carole Doyard

Primær drue
Chardonnayhttp://www.champagne-doyard-mahe.info/
9 vare(r)
Side 1 af 1
Produkttype
Pris
Smag
Passer til
Årgang
Drue