Gulerodssuppe med ingefær og chili
Gulerodssuppe med ingefær og chili
"

Gulerodssuppe med ingefær og chili

Opskrift af:
30 minutter
Antal personer: 4
Briand Funders hjemmelavede gulerodssuppe - serveres med lidt creme fraiche og ristede rugbrødcroutoner som tilbehør.
Udskriv opskrift

Ingredienser

Supper:

  • 2 gulerødder
  • 2 kartofler
  • 1 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 lille rød chili efter ønske
  • 1 spsk. frisk revet ingefær
  • 1 l hønse- eller grønsagsbouillon

Fyldet:

  • 2 gulerødder
  • 2 persillerødder
  • 2 porrer

Fremgangsmåde

Alle urter til suppen rengøres og skæres i grove stykker, hvorefter de brunes let i en gryde med lidt olie. Bouillon og ingefær tilsættes, og suppen koger i ca. ½ time under låg. Suppen blendes til den er helt jævn og glat. Urterne skal være med til at jævne suppen. Suppen hældes tilbage i gryden og koges op. Smages til med salt og friskkværnet peber.

Fyldet til suppen: Urterne rengøres og skæres i fin julienne på mandolin eller i hånd. Kommes ned i den kogende suppe og koges i ca. 5 min.

Servér suppen med lidt creme fraiche og ristede rugbrødcroutoner.