- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
Supper:
- 2 gulerødder
- 2 kartofler
- 1 løg
- 4 fed hvidløg
- 1 lille rød chili efter ønske
- 1 spsk. frisk revet ingefær
- 1 l hønse- eller grønsagsbouillon
Fyldet:
- 2 gulerødder
- 2 persillerødder
- 2 porrer
Fremgangsmåde
Alle urter til suppen rengøres og skæres i grove stykker, hvorefter de brunes let i en gryde med lidt olie. Bouillon og ingefær tilsættes, og suppen koger i ca. ½ time under låg. Suppen blendes til den er helt jævn og glat. Urterne skal være med til at jævne suppen. Suppen hældes tilbage i gryden og koges op. Smages til med salt og friskkværnet peber.
Fyldet til suppen: Urterne rengøres og skæres i fin julienne på mandolin eller i hånd. Kommes ned i den kogende suppe og koges i ca. 5 min.
Servér suppen med lidt creme fraiche og ristede rugbrødcroutoner.