Grillede chili-fiskefrikadeller
Grillede chili-fiskefrikadeller
""

Grillede chili-fiskefrikadeller

Opskrift af:
15 minutter
Antal personer: 4
Til disse chili-fiskefrikadeller vil jeg helt sikker foreslå en hvidvin eller rosé med let frugtsødme som modspil til chilien.
Udskriv opskrift

Ingredienser

  • 500 g færdiglavet fiskefars, fx torsk
  • 1 finthakket rød chili, evt. habanero, hvis det skal være ekstra stærkt
  • 1 knivspids stødt ingefær
  • Smør til grilning

Tilbehør: Nye kartofler med et drys af oregano

Fremgangsmåde

Tilsæt finthakket frisk chili, evt. en stærk habanero chili, og en knivspids stødt ingefær til din fiskefars for at give den et spændende twist!

Smelt smør i en grillbakke på grillen, kom nogle skefulde fars på ad gangen og vend dem, når de er gyldne. Du kan med fordel lave små cocktailstørrelse-frikadeller, da de bliver ekstra sprøde og lækre.

Servér frikadellerne med nye kartofler stænket med olivenolie og drysset med oregano.

Du kan også nyde dem sammen med dine gæster ved grillen som snacks til små skåle rucolasalat med appelsinskiver og ristede pinjekerne. En afslappet måde at servere forretten på.