- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 500 g færdiglavet fiskefars, fx torsk
- 1 finthakket rød chili, evt. habanero, hvis det skal være ekstra stærkt
- 1 knivspids stødt ingefær
- Smør til grilning
Tilbehør: Nye kartofler med et drys af oregano
Fremgangsmåde
Tilsæt finthakket frisk chili, evt. en stærk habanero chili, og en knivspids stødt ingefær til din fiskefars for at give den et spændende twist!
Smelt smør i en grillbakke på grillen, kom nogle skefulde fars på ad gangen og vend dem, når de er gyldne. Du kan med fordel lave små cocktailstørrelse-frikadeller, da de bliver ekstra sprøde og lækre.
Servér frikadellerne med nye kartofler stænket med olivenolie og drysset med oregano.
Du kan også nyde dem sammen med dine gæster ved grillen som snacks til små skåle rucolasalat med appelsinskiver og ristede pinjekerne. En afslappet måde at servere forretten på.