- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- ½ spidskål (halveret på langs)
- 3 forårsløg
- 1 håndfuld saltede mandler
Sennepsdressing:
- 1 dl ekstra jomfruolivenolie
- 5-6 spsk. citronsaft
- 1 spsk. sennep (fx Dijon eller Arfmanns)
- 1 tsk. soyasauce
- ½ tsk. havsalt
- ½ tsk. friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Dressing: Rør citronsaft, sennep, soyasauce, salt og peber sammen i en lille skål. Kom derefter langsomt olivenolie i til sidst. Rør godt, smag til og juster evt. med mere olie, salt eller citronsaft. Dressingen holder i flere dage i køleskabet.
Skyld spidskålen i koldt vand, og skær den i ultratynde strimler på tværs. Kom dem i en salatskål. Skyld forårsløgene, skær dem i skiver (både det hvide og det grønne) og kom dem i salaten. Hæld 4-5 spsk. af dressingen på salaten. Bland og drys til sidst mandlerne på toppen.
Sæt gerne den resterende dressing på bordet.