Sanlorenzo

Sanlorenzo

Toscana

Sanlorenzo

Podere Sanlorenzo ligger i den sydøstlige del af kommunen Montalcino i en højde af ca. 500 meter over havets overflade i et velventileret, solrigt område. Denne placering tillader store temperaturforskelle mellem dag og nat, hvilket giver druerne det bedste potentiale.

Sanlorenzo – som i fem generationer har været i familiens eje, og som den dag i dag stadig har tre generationer boende på gården – har fire vigtige vinmarker. De er placeret på de sydlige skråninger af ejendommen – enten med sydlig eller vestlig eksponering. Vinmarkerne dækker i alt 4,7 hektar, alle tilplantet med Sangiovese-vinstokke.

Jordbunden er stenet og har tendens til at være tør og fattig. Det særlige mikroklima og koncentrationen af ​​nedbør i foråret og i løbet af det sene efterår påvirker ​​Sangiovese-druens vækst og giver en unik smag.

Nogle dage – hvis man står på et særligt sted på vinmarkerne og med de helt rigtige vejrforhold – kan man ude i horisonten både se havet, Korsika og Elba. Og samtidig siges det, at vinmarkerne – på særligt blæsende dage – bliver talerør for Sanlorenzo – et kor, der bryder tavsheden og fortæller historien om Sanlorenzo.

Kontaktinformation
Podere Sanlorenzo 280
53024 Montalcino Siena
Italien
www.sanlorenzomontalcino.it

Læs mere

Kort og godt om Sanlorenzo

Område
Toscana, Italien

Appellation:
Montalcino

Primær drue:
Sangiovesehttp://www.sanlorenzomontalcino.it
8 vare(r)
Side 1 af 1
Produkttype
Pris
Smag
Passer til
Årgang
Drue