- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
PORRER
- 2 stk. porrer
- 3 æg
- 150 g rasp
- 2 spsk. smør
- 2 spsk. olie
FARS
- 500 g hakket svinekød
- 2 stk. æg
- 1 mellemstort løg
- ½ dl havregryn
- Ca. 8 g salt
- Masser af friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Opskriften er venligst udlånt af Mad & Monopolet. Mad & Monopolet er stiftet af den tidligere ”Gastromand” Mads Schytte.
Se Mad & Monopolets detaljerede opskrift på farserede porrer her.
- Hak eller riv løget meget fint.
- Rør en fars godt sammen med alle ingredienser.
- Lad farsen trække i 30 min.
- Rengør porrerne grundigt.
- Skær porrerne ud, så de er lige lange - de skal være ca. 8-10 cm.
- Varm en pande op med olie og smør.*
- Pak porrerne ind i farsen. Det er vigtigt, at farsen kan dække dem totalt.
- Rul en porre i rasp, så i de sammenpiskede æg og sluttelig i rasp igen - sørg for at bruge rigeligt.
- Læg den nu på panden og fortsæt, indtil alle porrer er på panden.
- Steg dem på alle fire sider - hver side tager omkring 8-10 min.
- Herefter er du klar.
*Hvis du vil lave dem i ovnen, skal du give dem 45 min. ved 190 grader varmluft.