Opskrift på farserede porrer
Farserede porrer
""

Farserede porrer

Opskrift af:
Samlet tid: 1 time og 10 min
Antal personer: 4
Opskriften på farserede porrer er venligst udlånt af Mads Schytte (Tidl. Gastromand - nu Mad & Monopolet).
Udskriv opskrift

Ingredienser

PORRER

  • 2 stk. porrer
  • 3 æg
  • 150 g rasp
  • 2 spsk. smør
  • 2 spsk. olie

FARS

  • 500 g hakket svinekød
  • 2 stk. æg
  • 1 mellemstort løg
  • ½ dl havregryn
  • Ca. 8 g salt
  • Masser af friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Opskriften er venligst udlånt af Mad & Monopolet. Mad & Monopolet er stiftet af den tidligere ”Gastromand” Mads Schytte. 
Se Mad & Monopolets detaljerede opskrift på farserede porrer her.

  1. Hak eller riv løget meget fint.
  2. Rør en fars godt sammen med alle ingredienser.
  3. Lad farsen trække i 30 min.
  4. Rengør porrerne grundigt.
  5. Skær porrerne ud, så de er lige lange - de skal være ca. 8-10 cm.
  6. Varm en pande op med olie og smør.*
  7. Pak porrerne ind i farsen. Det er vigtigt, at farsen kan dække dem totalt.
  8. Rul en porre i rasp, så i de sammenpiskede æg og sluttelig i rasp igen - sørg for at bruge rigeligt.
  9. Læg den nu på panden og fortsæt, indtil alle porrer er på panden.
  10. Steg dem på alle fire sider - hver side tager omkring 8-10 min.
  11. Herefter er du klar.

*Hvis du vil lave dem i ovnen, skal du give dem 45 min. ved 190 grader varmluft.

Find flere inspirationsvarer i vores store udvalg af vine.