- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 400-500 g oksemørbrad
- 1 pakke bacon i strimler (200 g)
- 1 stor løg, grofthakket
- Olivenolie
- 1 friskhakket chili
- 1 god sjat rødvin (ca. 1 dl)
- 1 god sjat fløde (1-1,5 dl)
- Havsalt og friskkværnet peber
Tilbehør: ris eller quinoa, groft brød
Fremgangsmåde
Skær bacon i små stykker og rist dem på en varm pande. Tilføj et stort løg. Når løg og bacon er blevet gylden og sprøde, hælder du det hele på en tallerken og varmer lidt olivenolie på panden. Skær mørbraden i ca. 1,5 cm tykke bøffer på tværs af kødets muskeltråde (hvis du skærer på langs, bliver kødet meget sejt). Hvis kødet var frossen, er det nemmeste at skære, når det er halv optøet. Dup kødet tørt, inden du bruner mørbradskiverne. Drys salt på kødet og tilføje rødvin og lad det koge et par minutter. Tilsæt fløde, chili og løg/bacon mix. Kom lidt ekstra fløde i, hvis retten kræver det. Varm igennem, drys godt med peber på og servér straks.