- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Ingredienser
Suppen:
- 1 agurk
- 2 skiver daggammelt hvidt brød uden skorpe
- 1 fed hvidløg
- 1 håndfuld basilikumsblade
- 2 dl kold hønsefond
- 2 dl creme fraiche 18%
- 1 usprøjtet citron
- Salt og friskkværnet peber
Kyllingespyd:
- 2 kyllingebryster, ca. 300 g
- 2 fed hvidløg
- Salt og friskkværnet peber
- 3 spsk. olivenolie
Til pynt: 200 g friskbælgede ærter og ca. 8-12 små basilikumsblade
Tilbehør: Sprøde hvidløgsbrød (tynde skiver ristet brød med lidt friskknust hvidløg, olivenolie og et drys salt)
Fremgangsmåde
Læg brødskiverne i en dyb tallerken og hæld 1 dl kold vand over. Skyl og flæk agurken på langs, fjern kerner med en ske. Skær den i stykker og blend den med brødet, hvidløg, basilikum, hønsefond og creme fraiche. Smag til med salt og friskkværnet peber, revet citronskal og saft.
Skær kyllingebryster i tern. Kom dem i en skål med det knuste hvidløg, olivenolie, salt og friskkværnet peber. Lad kødet marinere en halv time. Sæt kødet på 4 grillspyd og steg dem på grillpande eller på grill.
Hæld suppen i 4 suppeskål, drys med de friske ærter og nogle basilikumsblade. Læg de lune grillspyd over skålene og servér med sprøde hvidløgsbrød.