- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 250 g porrer, fintsnittede
- 1 løg, finthakket
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 2 stk. kyllingebryst i små tern
- 60 g smør
- 4 tsk. mel
- ½ tsk. karrypulver
- ½ dl hvidvin
- 5 dl kyllingefond
- Salt og friskkværnet peber
- 1 dl mælk
- 1 dl fløde
- 4 skiver landbrød eller franskbrød
- 100 g revet gruyere eller emmentalerost
Fremgangsmåde
Svits porrerne, løg og hvidløg i smør i en gryde i 5 minutter, uden at de tager farve. Drys mel og karry på og tilsæt hvidvin, kyllingefond, kyllingestykker, salt og peber. Kog op og lad simre i 15 min.
Tænd for ovnens grillfunktion. Rist brødskiverne let.
Kom mælk og fløde i suppen. Rør godt, smag til og fordel suppen i ildfaste suppeskåle. Læg en skive ristet brød i hver portion suppe og dæk brødet med osten. Sæt skålene i ovnen og gratiner, indtil osten er gylden. Servér straks.