91 point
James Suckling

169,00

v. 6 stk.
189,00 v. 1 stk.
PÅ LAGER ONLINE
PÅ LAGER I BUTIK
91 point
James Suckling

Volupta er en moderne Barbera, der kommer fra to forskellige marker tilplantet med 20-30 år gamle vinstokke.

Her i årgang 2018 er der som vanligt tale om en koncentreret en af slagsen, som typisk har godt af nogle års lagring for at vise sit sande jeg.

Vinifikationen finder sted i temperaturkontrollerede ståltanke over 10-12 dage med 3-4 daglige overpumpninger. Efterfølgende lagrer vinen i 14-15 måneder på franske egefade, hvoraf 30% er nye. Hver 6. måned bliver vinen omstukket, og efter den endelige aftapning på flaske lagrer den yderligere 6 måneder, før den frigives til salg.

Volupta 2018 står med en mørk-rød farve og osende aromaer af sorte kirsebær, blåbær, chokolade og lakrids, mens den i smagen viser fedmefyldt frugt, som opretholdes af en syngende syre.

Eftersmagen er lang og afslutter på ungdommelig og magtfuld vis denne koncentrerede Barbera, som - noget atypisk for Barbera-druen på grund af fadlagringen - også viser en velsmurt tanninkant, som ikke alene gør den egnet til kødretter, men som også gør den lagringsværdig.

Druesammensætning:

100% Barbera

Om Bosco Agostino


I La Morra finder du dette særdeles spændende Barolo-hus – Bosco Agostino, som er en lille og indtil videre relativt ukendt familiedrevet vingård. At Bosco Agostinos kendskabsgrad endnu ikke er imponerende høj, skal du dog ikke lade dig snyde af! Her produceres nemlig fantastisk enkeltmarks-Barolo, som anmelderne endnu kun til dels har fået øjnene op for. 

La Morra er den kommune i Barolo-regionen, hvor andelen af moderne producenter er størst. Byen La Morra er særdel...

Læs mere på Bosco Agostinos profil

Fakta

Land Italien
Område Piemonte
Producent Bosco Agostino
Årgang 2018
Varenr. 2311136
Drue Barbera
Alkohol 15,0%
Flaskestørrelse 0,75 liter
Indeholder sulfitter
91 point
James Suckling
91 point
James Suckling

Volupta er en moderne Barbera, der kommer fra to forskellige marker tilplantet med 20-30 år gamle vinstokke.

Her i årgang 2018 er der som vanligt tale om en koncentreret en af slagsen, som typisk har godt af nogle års lagring for at vise sit sande jeg.

Vinifikationen finder sted i temperaturkontrollerede ståltanke over 10-12 dage med 3-4 daglige overpumpninger. Efterfølgende lagrer vinen i 14-15 måneder på franske egefade, hvoraf 30% er nye. Hver 6. måned bliver vinen omstukket, og efter den endelige aftapning på flaske lagrer den yderligere 6 måneder, før den frigives til salg.

Volupta 2018 står med en mørk-rød farve og osende aromaer af sorte kirsebær, blåbær, chokolade og lakrids, mens den i smagen viser fedmefyldt frugt, som opretholdes af en syngende syre.

Eftersmagen er lang og afslutter på ungdommelig og magtfuld vis denne koncentrerede Barbera, som - noget atypisk for Barbera-druen på grund af fadlagringen - også viser en velsmurt tanninkant, som ikke alene gør den egnet til kødretter, men som også gør den lagringsværdig.

Druesammensætning:

100% Barbera

Om Bosco Agostino


I La Morra finder du dette særdeles spændende Barolo-hus – Bosco Agostino, som er en lille og indtil videre relativt ukendt familiedrevet vingård. At Bosco Agostinos kendskabsgrad endnu ikke er imponerende høj, skal du dog ikke lade dig snyde af! Her produceres nemlig fantastisk enkeltmarks-Barolo, som anmelderne endnu kun til dels har fået øjnene op for. 

La Morra er den kommune i Barolo-regionen, hvor andelen af moderne producenter er størst. Byen La Morra er særdel...

Læs mere på Bosco Agostinos profil

Fakta

Land Italien
Område Piemonte
Producent Bosco Agostino
Årgang 2018
Varenr. 2311136
Drue Barbera
Alkohol 15,0%
Flaskestørrelse 0,75 liter
Indeholder sulfitter

169,00

v. 6 stk.
189,00 v. 1 stk.
PÅ LAGER ONLINE
PÅ LAGER I BUTIK

Andre kunder har også købt