- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Barbera d'Alba Superiore, Froi 2022
Massimo Rivetti Piemonte, Italien
115,00
v. 6 stk."Slank og rank i munden med masser af rød bærfrugt, der løbes i mål med en livlig og forfriskende syre."
- Vinexpressen (om årgang 2021)
Barbera Froi er en økologisk certificeret bestseller-Barbera frembragt med det formål at lave en terroirtro vin, der på ærlig vis understreger Barbera-druens egenskaber til at skabe friske, frugtige vine.
Og det har vinanmelderne i den grad bemærket - lige siden vi for første gang fik den på lager:
- 90 POINT | Vinexpressen (2021)
- 93 POINT | Vin-top-10 (2019)
- ★★★★★ | SmagPåVin (2019)
- 91 POINT | Decanter (2019)
- 90 POINT | Vinexpressen (2019)
- ★★★★★ | SmagPåVin (2018)
- ★★★★★ | Flaskehalsen (2018)
- ★★★★★ | VinAvisen (2017)
- ★★★★★ | Flaskehalsen (2017)
- ★★★★★ | SmagPåVin (2016)
- 91 POINT | James Suckling (2016)
- ★★★★★ | Flaskehalsen (2016)
- 90 POINT | Wine Enthusiast (2016)
- ★★★★★★ | Flaskehalsen (2015)
- 95 POINT | Vin-top-10 (2015)
- ★★★★★ | VinAvisen (2015)
- 93 POINT | Vin-top-10 (2014)
- ★★★★★ | VinAvisen (2014)
Druerne kommer fra marken ”Froi”, som med en sydvestvendt eksponering omkranser Rivettis ejendom i Neive. Vinstokkene på den 5 ha store kalkstensholdige vinmark er 30-40 år gamle. Her foregår al høst og sortering ved håndkraft i små 20 kilos spande for at bevare druerne bedst muligt.
I kælderen starter gæringen spontant med de i kælderen forekommende gærstammer. Her benyttes temperaturstyrede ståltanke med daglig overpumpning for at udvinde farve og polyphenolforbindelser.
Vinen lagres efterfølgende i 8 måneder på stål, hvorefter vinen lagrer yderligere 4 måneder på flaske, inden den frigives til salg.
I forbindelse med hele processen forsøger man at holde vinen så naturlig som muligt ved kun at bruge et absolut minimum af sulfitter.
Vinen aftappes ufiltreret for at bevare så mange karakteregenskaber som muligt og for at opnå større fylde og styrke.
Barbera Froi er en ærkeklassisk Barbera, som ærligt og utæmmet viser, hvor ren og frisk en Barbera-vin kan fremstå, når den ikke sminkes med egetræsfade.
Vinen står med en klar, let-transparent rød farve og indsmigrende, elegante aromaer af jordbær, modne hindbær, blomme og lakrids.
I munden smyger frugten sig blødt og saftigt over tungen - og næsten helt tanninfri, som Barbera-druen jo i sig selv er. Dertil sprællende og levende syrespjæt, som bare gør den imponerende charmerende og smukt afbalanceret.
Et røverkøb af en Barbera for dig, der elsker den klassiske Barbera-stil.
Druesammensætning:
Barbera
Om Massimo Rivetti
Familien Rivettis vingård ligger i Barbaresco i hjertet af Piemonte. Her ejer familien 20 hektar, som har været i familiens eje i fem generationer. Før i tiden solgte Rivetti deres druer til negotianter - blandt andet kultproducenten La Spinetta.
Selvom Rivetti benytter sig af en smule franske fade i produktionen, så hører familien generelt til i den traditionelle boldgade, så vinen på bedste vis kan afspejle områdets unikke forhold. Siden familiens ældste søn Davide er ko...
Kunderne mener
besøgte vingården okt.20121 *****
Her er endnu et eksempel på, at barberadruen ikke er nebbiolodruen underlegen. Det hele afhænger af vinproducenten, som her er Massimo Rivetti.
Røde frugter, tilpas tannin, stor drikkevenlighed. Den her til en god pastaret eller en lang sommeraften i gode venners lag.
Flot velsmagende vin
Fin Barbera til prisen!
Meget klassisk Italiensk smag. Ret blød og krydderier er ikke alt for dominerende. God pizza vin
Lækker Barbera. Er du ny udi Barbera, så er denne vin et godt sted at starte.
ok pastaskubber
Gennemsnit: 4.8 af 6
Fakta
Land | Italien |
Område | Piemonte |
Producent | Massimo Rivetti |
Årgang | 2022 |
Varenr. | 2371836 |
Drue | Barbera |
Alkohol | 13,5% |
Flaskestørrelse | 0,75 liter |
Indeholder sulfitter |
"Slank og rank i munden med masser af rød bærfrugt, der løbes i mål med en livlig og forfriskende syre."
- Vinexpressen (om årgang 2021)
Barbera Froi er en økologisk certificeret bestseller-Barbera frembragt med det formål at lave en terroirtro vin, der på ærlig vis understreger Barbera-druens egenskaber til at skabe friske, frugtige vine.
Og det har vinanmelderne i den grad bemærket - lige siden vi for første gang fik den på lager:
- 90 POINT | Vinexpressen (2021)
- 93 POINT | Vin-top-10 (2019)
- ★★★★★ | SmagPåVin (2019)
- 91 POINT | Decanter (2019)
- 90 POINT | Vinexpressen (2019)
- ★★★★★ | SmagPåVin (2018)
- ★★★★★ | Flaskehalsen (2018)
- ★★★★★ | VinAvisen (2017)
- ★★★★★ | Flaskehalsen (2017)
- ★★★★★ | SmagPåVin (2016)
- 91 POINT | James Suckling (2016)
- ★★★★★ | Flaskehalsen (2016)
- 90 POINT | Wine Enthusiast (2016)
- ★★★★★★ | Flaskehalsen (2015)
- 95 POINT | Vin-top-10 (2015)
- ★★★★★ | VinAvisen (2015)
- 93 POINT | Vin-top-10 (2014)
- ★★★★★ | VinAvisen (2014)
Druerne kommer fra marken ”Froi”, som med en sydvestvendt eksponering omkranser Rivettis ejendom i Neive. Vinstokkene på den 5 ha store kalkstensholdige vinmark er 30-40 år gamle. Her foregår al høst og sortering ved håndkraft i små 20 kilos spande for at bevare druerne bedst muligt.
I kælderen starter gæringen spontant med de i kælderen forekommende gærstammer. Her benyttes temperaturstyrede ståltanke med daglig overpumpning for at udvinde farve og polyphenolforbindelser.
Vinen lagres efterfølgende i 8 måneder på stål, hvorefter vinen lagrer yderligere 4 måneder på flaske, inden den frigives til salg.
I forbindelse med hele processen forsøger man at holde vinen så naturlig som muligt ved kun at bruge et absolut minimum af sulfitter.
Vinen aftappes ufiltreret for at bevare så mange karakteregenskaber som muligt og for at opnå større fylde og styrke.
Barbera Froi er en ærkeklassisk Barbera, som ærligt og utæmmet viser, hvor ren og frisk en Barbera-vin kan fremstå, når den ikke sminkes med egetræsfade.
Vinen står med en klar, let-transparent rød farve og indsmigrende, elegante aromaer af jordbær, modne hindbær, blomme og lakrids.
I munden smyger frugten sig blødt og saftigt over tungen - og næsten helt tanninfri, som Barbera-druen jo i sig selv er. Dertil sprællende og levende syrespjæt, som bare gør den imponerende charmerende og smukt afbalanceret.
Et røverkøb af en Barbera for dig, der elsker den klassiske Barbera-stil.
Druesammensætning:
Barbera
Om Massimo Rivetti
Familien Rivettis vingård ligger i Barbaresco i hjertet af Piemonte. Her ejer familien 20 hektar, som har været i familiens eje i fem generationer. Før i tiden solgte Rivetti deres druer til negotianter - blandt andet kultproducenten La Spinetta.
Selvom Rivetti benytter sig af en smule franske fade i produktionen, så hører familien generelt til i den traditionelle boldgade, så vinen på bedste vis kan afspejle områdets unikke forhold. Siden familiens ældste søn Davide er ko...
Fakta
Land | Italien |
Område | Piemonte |
Producent | Massimo Rivetti |
Årgang | 2022 |
Varenr. | 2371836 |
Drue | Barbera |
Alkohol | 13,5% |
Flaskestørrelse | 0,75 liter |
Indeholder sulfitter |
115,00
v. 6 stk.Kunderne mener
besøgte vingården okt.20121 *****
Her er endnu et eksempel på, at barberadruen ikke er nebbiolodruen underlegen. Det hele afhænger af vinproducenten, som her er Massimo Rivetti.
Røde frugter, tilpas tannin, stor drikkevenlighed. Den her til en god pastaret eller en lang sommeraften i gode venners lag.
Flot velsmagende vin
Fin Barbera til prisen!
Meget klassisk Italiensk smag. Ret blød og krydderier er ikke alt for dominerende. God pizza vin
Lækker Barbera. Er du ny udi Barbera, så er denne vin et godt sted at starte.
ok pastaskubber
Gennemsnit: 4.8 af 6