- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Andersen Winery, Rondum
Andersen Winery Mols, Danmark

245,00
v. 3 stk.Andersen Winery er et dansk vineri beliggende på Mols. Inspireret af drueverdenen og de traditionelle produktionsmetoder, som især er kendte fra Champagne, laves der her fantastiske mousserende vine, hvor der i stedet for druer bruges danske frugter og bær, der hovedsageligt kommer fra lokale avlere.
Rondom er en sødmefyldt mousserende dessertvin lavet af særligt udvalgte danske Rondom-ribs, som fermenteres og blandes med æblevin baseret på den danske æblesort Ingrid Marie. Herefter andengæres vinen på flaske jf. den traditionelle metode, som kendes fra bl.a. Champagne.
Vinen lagres herefter i cirka 9 måneder, inden den degorgeres.
Rondom er en super-charmer af en forfriskende dessertvin med elegante aromaer af knuste røde tranebær, sødmefyldte jordbær og (selvfølgelig) ribs.
I smagen har den sødmefyldt frugt og en blid, behagelig mousse.
Om Andersen Winery
I nærheden af nationalpark Mols Bjerge ligger Andersen Winery. Siden 2015 har Mads Groom Andersen, Frantz Maurice Scott Lundby og Morten Rinder Stengaard produceret frugtvin efter samme principper, som man gør i Champagne. Man er inspireret af "drueverdenen," hvor man benytter sig af de historiske og velansete produktionsprincipper. Blot er råvarerne anderledes, og man prioriterer i høj grad at benytte sig af lokale avlere.
Det hele startede med æblet, som jo lige netop her i D...
Fakta
Land | Danmark |
Område | Mols |
Producent | Andersen Winery |
Varenr. | 4800436 |
Alkohol | 10,0% |
Flaskestørrelse | 0,75 liter |
Indeholder sulfitter |

Andersen Winery er et dansk vineri beliggende på Mols. Inspireret af drueverdenen og de traditionelle produktionsmetoder, som især er kendte fra Champagne, laves der her fantastiske mousserende vine, hvor der i stedet for druer bruges danske frugter og bær, der hovedsageligt kommer fra lokale avlere.
Rondom er en sødmefyldt mousserende dessertvin lavet af særligt udvalgte danske Rondom-ribs, som fermenteres og blandes med æblevin baseret på den danske æblesort Ingrid Marie. Herefter andengæres vinen på flaske jf. den traditionelle metode, som kendes fra bl.a. Champagne.
Vinen lagres herefter i cirka 9 måneder, inden den degorgeres.
Rondom er en super-charmer af en forfriskende dessertvin med elegante aromaer af knuste røde tranebær, sødmefyldte jordbær og (selvfølgelig) ribs.
I smagen har den sødmefyldt frugt og en blid, behagelig mousse.
Om Andersen Winery
I nærheden af nationalpark Mols Bjerge ligger Andersen Winery. Siden 2015 har Mads Groom Andersen, Frantz Maurice Scott Lundby og Morten Rinder Stengaard produceret frugtvin efter samme principper, som man gør i Champagne. Man er inspireret af "drueverdenen," hvor man benytter sig af de historiske og velansete produktionsprincipper. Blot er råvarerne anderledes, og man prioriterer i høj grad at benytte sig af lokale avlere.
Det hele startede med æblet, som jo lige netop her i D...
Fakta
Land | Danmark |
Område | Mols |
Producent | Andersen Winery |
Varenr. | 4800436 |
Alkohol | 10,0% |
Flaskestørrelse | 0,75 liter |
Indeholder sulfitter |