Udsolgt

235,00

v. 3 stk.
249,00 v. 1 stk.

Vil du have besked, når produktet kommer på lager igen?

Modtag en e-mail, når produktet igen er på lager. Din e-mail adresse vil ikke blive brugt til andre formål.

Andersen Winery er et dansk vineri beliggende på Mols. Inspireret af drueverdenen og de traditionelle produktionsmetoder, som især er kendte fra Champagne, laves der her fantastiske mousserende vine, hvor der i stedet for druer bruges danske frugter og bær, der hovedsageligt kommer fra lokale avlere.

Rondom er en sødmefyldt mousserende dessertvin lavet af særligt udvalgte danske Rondom-ribs, som fermenteres og blandes med æblevin baseret på den danske æblesort Ingrid Marie. Herefter andengæres vinen på flaske jf. den traditionelle metode, som kendes fra bl.a. Champagne.

Vinen lagres herefter i cirka 9 måneder, inden den degorgeres. 

Rondom er en super-charmer af en forfriskende dessertvin med elegante aromaer af knuste røde tranebær, sødmefyldte jordbær og (selvfølgelig) ribs.

I smagen har den sødmefyldt frugt og en blid, behagelig mousse. 

Om Andersen Winery


I nærheden af nationalpark Mols Bjerge ligger det forholdsvist nystartede vineri, Andersen Winery. Siden 2015 har Mads Groom Andersen, Frantz Maurice Scott Lundby og Morten Rinder Stengaard produceret frugtvin efter samme principper som man gør i Champagne. Man er inspireret af "drueverdenen", hvor man benytter sig af de historiske og velansete produktionsprincipper. Blot er råvarerne anderledes og man prioriterer i høj grad at benytte sig af lokale avlere.

Det hele startede med...

Læs mere på Andersen Winerys profil

Fakta

Land Danmark
Område Mols
Producent Andersen Winery
Varenr. 4800436
Alkohol 9,8%
Flaskestørrelse 0,75 liter
Indeholder sulfitter
Udsolgt

Andersen Winery er et dansk vineri beliggende på Mols. Inspireret af drueverdenen og de traditionelle produktionsmetoder, som især er kendte fra Champagne, laves der her fantastiske mousserende vine, hvor der i stedet for druer bruges danske frugter og bær, der hovedsageligt kommer fra lokale avlere.

Rondom er en sødmefyldt mousserende dessertvin lavet af særligt udvalgte danske Rondom-ribs, som fermenteres og blandes med æblevin baseret på den danske æblesort Ingrid Marie. Herefter andengæres vinen på flaske jf. den traditionelle metode, som kendes fra bl.a. Champagne.

Vinen lagres herefter i cirka 9 måneder, inden den degorgeres. 

Rondom er en super-charmer af en forfriskende dessertvin med elegante aromaer af knuste røde tranebær, sødmefyldte jordbær og (selvfølgelig) ribs.

I smagen har den sødmefyldt frugt og en blid, behagelig mousse. 

Om Andersen Winery


I nærheden af nationalpark Mols Bjerge ligger det forholdsvist nystartede vineri, Andersen Winery. Siden 2015 har Mads Groom Andersen, Frantz Maurice Scott Lundby og Morten Rinder Stengaard produceret frugtvin efter samme principper som man gør i Champagne. Man er inspireret af "drueverdenen", hvor man benytter sig af de historiske og velansete produktionsprincipper. Blot er råvarerne anderledes og man prioriterer i høj grad at benytte sig af lokale avlere.

Det hele startede med...

Læs mere på Andersen Winerys profil

Fakta

Land Danmark
Område Mols
Producent Andersen Winery
Varenr. 4800436
Alkohol 9,8%
Flaskestørrelse 0,75 liter
Indeholder sulfitter

235,00

v. 3 stk.
249,00 v. 1 stk.

Vil du have besked, når produktet kommer på lager igen?

Modtag en e-mail, når produktet igen er på lager. Din e-mail adresse vil ikke blive brugt til andre formål.

Andre kunder har også købt