Skarp pris

235,00

v. 3 stk.
279,00 v. 1 stk.

Andersen Winery er et dansk vineri beliggende på Mols. Inspireret af drueverdenen og de traditionelle produktionsmetoder, som især er kendte fra Champagne, laves der her fantastiske mousserende vine, hvor der i stedet for druer bruges danske frugter og bær, der hovedsageligt kommer fra lokale avlere.

Elmsferuer er en atypisk, tør, mousserende vin lavet på særligt udvalgte danske rabarber af sorten Elmsferuer, som fermenteres på stål med pulpen. Derefter gennemgår vinen den traditionelle fremstillingsmetode, som vi kender fra Champagne. 

Vinen lagres herefter i cirka 9 måneder, inden den degorgeres.

Vinbeskrivelse:

Vin lavet på rabarber hører uden tvivl til sjældenhederne.

De dansk dyrkede rabarber har dog grundet det nordiske klima og deres høje syre nogle fremragende egenskaber i vin, som i dette tilfælde illustreres i vinens knasende sprøde fremtoning med en skarpt fokuseret syre, blid mousse og charmerende frugtrige aromaer.

Om Andersen Winery


I nærheden af nationalpark Mols Bjerge ligger det forholdsvist nystartede vineri, Andersen Winery. Siden 2015 har Mads Groom Andersen, Frantz Maurice Scott Lundby og Morten Rinder Stengaard produceret frugtvin efter samme principper som man gør i Champagne. Man er inspireret af "drueverdenen", hvor man benytter sig af de historiske og velansete produktionsprincipper. Blot er råvarerne anderledes og man prioriterer i høj grad at benytte sig af lokale avlere.

Det hele startede med...

Læs mere på Andersen Winerys profil

Fakta

Land Danmark
Område Mols
Producent Andersen Winery
Varenr. 4800336
Alkohol 9,0%
Flaskestørrelse 0,75 liter

Andersen Winery er et dansk vineri beliggende på Mols. Inspireret af drueverdenen og de traditionelle produktionsmetoder, som især er kendte fra Champagne, laves der her fantastiske mousserende vine, hvor der i stedet for druer bruges danske frugter og bær, der hovedsageligt kommer fra lokale avlere.

Elmsferuer er en atypisk, tør, mousserende vin lavet på særligt udvalgte danske rabarber af sorten Elmsferuer, som fermenteres på stål med pulpen. Derefter gennemgår vinen den traditionelle fremstillingsmetode, som vi kender fra Champagne. 

Vinen lagres herefter i cirka 9 måneder, inden den degorgeres.

Vinbeskrivelse:

Vin lavet på rabarber hører uden tvivl til sjældenhederne.

De dansk dyrkede rabarber har dog grundet det nordiske klima og deres høje syre nogle fremragende egenskaber i vin, som i dette tilfælde illustreres i vinens knasende sprøde fremtoning med en skarpt fokuseret syre, blid mousse og charmerende frugtrige aromaer.

Om Andersen Winery


I nærheden af nationalpark Mols Bjerge ligger det forholdsvist nystartede vineri, Andersen Winery. Siden 2015 har Mads Groom Andersen, Frantz Maurice Scott Lundby og Morten Rinder Stengaard produceret frugtvin efter samme principper som man gør i Champagne. Man er inspireret af "drueverdenen", hvor man benytter sig af de historiske og velansete produktionsprincipper. Blot er råvarerne anderledes og man prioriterer i høj grad at benytte sig af lokale avlere.

Det hele startede med...

Læs mere på Andersen Winerys profil

Fakta

Land Danmark
Område Mols
Producent Andersen Winery
Varenr. 4800336
Alkohol 9,0%
Flaskestørrelse 0,75 liter
Skarp pris

235,00

v. 3 stk.
279,00 v. 1 stk.

Andre kunder har også købt

Kontakt
JYSK VIN ApS
Østre Boulevard 29
8930 Randers NØ, Danmark
CVR: 10 10 02 24
Mail: jyskvin@jyskvin.dk
Tlf: 86 40 44 44
Åbningstider butik
Man-fre: 09:00-17:00
Lørdag: 10:00-13:00
Søndag: Lukket