- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Andersen Winery, Kirsebær Stevns
Andersen Winery Mols, Danmark
235,00
v. 3 stk.Andersen Winery er et dansk vineri beliggende på Mols, som laver elegante mousserende vine på danske frugter og bær.
Denne "Stevns" er en sød, mousserende vin, som er fremstillet på "Stevnsbærret". Stevnsbærret er en kendt kirsebærsort, som pga. den lange vækstsæson her i norden har unikke betingelser for at skabe komplekse smagsoplevelser.
Vinen er lavet på håndplukkede kirsebær, som er blended med æblevin og vinificeret efter samme metode, som man bruger i Champagne. Kirsebærrene er stampet og efterfølgende gæret med skallerne ved lave temperaturer for efterfølgende at blive blended med en andel æblevin for at skabe balance mellem syre og sødme. Herefter lagrer vinen 12 måneder på flasken, hvor andengæringen finder sted.
Stevns er en sød såvel som forfriskende ledsager til desserter med chokolade, kage og konfekt. Helt oplagt er den selvfølgelig også som ledsager til risalamande.
Druesammensætning:
Stevns kirsebær
Æblevin
Om Andersen Winery
I nærheden af nationalpark Mols Bjerge ligger Andersen Winery. Siden 2015 har Mads Groom Andersen, Frantz Maurice Scott Lundby og Morten Rinder Stengaard produceret frugtvin efter samme principper, som man gør i Champagne. Man er inspireret af "drueverdenen," hvor man benytter sig af de historiske og velansete produktionsprincipper. Blot er råvarerne anderledes, og man prioriterer i høj grad at benytte sig af lokale avlere.
Det hele startede med æblet, som jo lige netop her i D...
Kunderne mener
Ikke særlig intens, fin, men til pengene vil jeg ikke vende tilbage hertil
Gennemsnit: 3 af 6
Fakta
Land | Danmark |
Område | Mols |
Producent | Andersen Winery |
Varenr. | 4804636 |
Drue | Stevns |
Alkohol | 10,5% |
Flaskestørrelse | 0,75 liter |
Indeholder sulfitter |
Andersen Winery er et dansk vineri beliggende på Mols, som laver elegante mousserende vine på danske frugter og bær.
Denne "Stevns" er en sød, mousserende vin, som er fremstillet på "Stevnsbærret". Stevnsbærret er en kendt kirsebærsort, som pga. den lange vækstsæson her i norden har unikke betingelser for at skabe komplekse smagsoplevelser.
Vinen er lavet på håndplukkede kirsebær, som er blended med æblevin og vinificeret efter samme metode, som man bruger i Champagne. Kirsebærrene er stampet og efterfølgende gæret med skallerne ved lave temperaturer for efterfølgende at blive blended med en andel æblevin for at skabe balance mellem syre og sødme. Herefter lagrer vinen 12 måneder på flasken, hvor andengæringen finder sted.
Stevns er en sød såvel som forfriskende ledsager til desserter med chokolade, kage og konfekt. Helt oplagt er den selvfølgelig også som ledsager til risalamande.
Druesammensætning:
Stevns kirsebær
Æblevin
Om Andersen Winery
I nærheden af nationalpark Mols Bjerge ligger Andersen Winery. Siden 2015 har Mads Groom Andersen, Frantz Maurice Scott Lundby og Morten Rinder Stengaard produceret frugtvin efter samme principper, som man gør i Champagne. Man er inspireret af "drueverdenen," hvor man benytter sig af de historiske og velansete produktionsprincipper. Blot er råvarerne anderledes, og man prioriterer i høj grad at benytte sig af lokale avlere.
Det hele startede med æblet, som jo lige netop her i D...
Fakta
Land | Danmark |
Område | Mols |
Producent | Andersen Winery |
Varenr. | 4804636 |
Drue | Stevns |
Alkohol | 10,5% |
Flaskestørrelse | 0,75 liter |
Indeholder sulfitter |
235,00
v. 3 stk.Kunderne mener
Ikke særlig intens, fin, men til pengene vil jeg ikke vende tilbage hertil
Gennemsnit: 3 af 6