Udsolgt

235,00

v. 3 stk.
249,00 v. 1 stk.

Vil du have besked, når produktet kommer på lager igen?

Modtag en e-mail, når produktet igen er på lager. Din e-mail adresse vil ikke blive brugt til andre formål.

Andersen Winery er et dansk vineri beliggende på Mols, som laver elegante mousserende vine på danske frugter og bær.

Denne "Stevns" er en sød, mousserende vin, som er fremstillet på "Stevnsbærret". Stevnsbærret er en kendt kirsebærsort, som pga. den lange vækstsæson her i norden har unikke betingelser for at skabe komplekse smagsoplevelser. 

Vinen er lavet på håndplukkede kirsebær, som er blended med æblevin og vinificeret efter samme metode, som man bruger i Champagne. Kirsebærrene er stampet og efterfølgende gæret med skallerne ved lave temperaturer for efterfølgende at blive blended med en andel æblevin for at skabe balance mellem syre og sødme. Herefter lagrer vinen 12 måneder på flasken, hvor andengæringen finder sted. 

 

 

Stevns er en sød såvel som forfriskende ledsager til desserter med chokolade, kage og konfekt. Helt oplagt er den selvfølgelig også som ledsager til risalamande.

Druesammensætning:

Stevns kirsebær
Æblevin

Om Andersen Winery


I nærheden af nationalpark Mols Bjerge ligger det forholdsvist nystartede vineri, Andersen Winery. Siden 2015 har Mads Groom Andersen, Frantz Maurice Scott Lundby og Morten Rinder Stengaard produceret frugtvin efter samme principper som man gør i Champagne. Man er inspireret af "drueverdenen", hvor man benytter sig af de historiske og velansete produktionsprincipper. Blot er råvarerne anderledes og man prioriterer i høj grad at benytte sig af lokale avlere.

Det hele startede med...

Læs mere på Andersen Winerys profil

Fakta

Land Danmark
Område Mols
Producent Andersen Winery
Varenr. 4804636
Drue Stevns
Alkohol 10,0%
Flaskestørrelse 0,75 liter
Indeholder sulfitter
Udsolgt

Andersen Winery er et dansk vineri beliggende på Mols, som laver elegante mousserende vine på danske frugter og bær.

Denne "Stevns" er en sød, mousserende vin, som er fremstillet på "Stevnsbærret". Stevnsbærret er en kendt kirsebærsort, som pga. den lange vækstsæson her i norden har unikke betingelser for at skabe komplekse smagsoplevelser. 

Vinen er lavet på håndplukkede kirsebær, som er blended med æblevin og vinificeret efter samme metode, som man bruger i Champagne. Kirsebærrene er stampet og efterfølgende gæret med skallerne ved lave temperaturer for efterfølgende at blive blended med en andel æblevin for at skabe balance mellem syre og sødme. Herefter lagrer vinen 12 måneder på flasken, hvor andengæringen finder sted. 

 

 

Stevns er en sød såvel som forfriskende ledsager til desserter med chokolade, kage og konfekt. Helt oplagt er den selvfølgelig også som ledsager til risalamande.

Druesammensætning:

Stevns kirsebær
Æblevin

Om Andersen Winery


I nærheden af nationalpark Mols Bjerge ligger det forholdsvist nystartede vineri, Andersen Winery. Siden 2015 har Mads Groom Andersen, Frantz Maurice Scott Lundby og Morten Rinder Stengaard produceret frugtvin efter samme principper som man gør i Champagne. Man er inspireret af "drueverdenen", hvor man benytter sig af de historiske og velansete produktionsprincipper. Blot er råvarerne anderledes og man prioriterer i høj grad at benytte sig af lokale avlere.

Det hele startede med...

Læs mere på Andersen Winerys profil

Fakta

Land Danmark
Område Mols
Producent Andersen Winery
Varenr. 4804636
Drue Stevns
Alkohol 10,0%
Flaskestørrelse 0,75 liter
Indeholder sulfitter

235,00

v. 3 stk.
249,00 v. 1 stk.

Vil du have besked, når produktet kommer på lager igen?

Modtag en e-mail, når produktet igen er på lager. Din e-mail adresse vil ikke blive brugt til andre formål.

Andre kunder har også købt