Andersen Winery, Bliss - Mousserende vin - Køb på Jyskvin.dk
249,00 v. 1 stk.

235,00

v. 3 stk.
På lager online
På lager i butik
FRI FRAGT fra 699,- / 6 fl. Vin

Andersen Winery er et dansk vineri beliggende på Mols. Inspireret af drueverdenen og de traditionelle produktionsmetoder, som især er kendte fra Champagne, laves der her fantastiske mousserende vine, hvor der i stedet for druer bruges danske frugter og bær, der hovedsageligt kommer fra lokale avlere.

Bliss er en halvtør mousserende vin lavet på hindbær af sorterne Lagorai og Autumn Bliss.

I det nordiske klima har hindbær optimale betingelser. Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage, giver hindbær en lang modningstid, som udvikler en delikat og indsmigrende aroma og en helt unik syreprofil. Bærrene er presset til juice og gæret ved lav temperatur i ståltanke. Vinen blendes med æblevin, hvorefter den gærer anden gang på flaske. Lagrer min. 9 mdr. før frigivelse.

Bliss serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif eller som en perfekt ledsager til sommerlige retter, desserter og oste.

Om Andersen Winery


I nærheden af nationalpark Mols Bjerge ligger Andersen Winery. Siden 2015 har Mads Groom Andersen, Frantz Maurice Scott Lundby og Morten Rinder Stengaard produceret frugtvin efter samme principper, som man gør i Champagne. Man er inspireret af "drueverdenen," hvor man benytter sig af de historiske og velansete produktionsprincipper. Blot er råvarerne anderledes, og man prioriterer i høj grad at benytte sig af lokale avlere.

Det hele startede med æblet, som jo lige netop her i D...

Læs mere på Andersen Winerys profil

Fakta

Land Danmark
Område Mols
Producent Andersen Winery
Varenr. 4806336
Drue Lagorai
Bliss
Alkohol 10,5%
Flaskestørrelse 0,75 liter
Indeholder sulfitter

Det perfekte glas til denne vin

Mineralité | Vigneron Series
Mineralité | Vigneron Series

Andersen Winery er et dansk vineri beliggende på Mols. Inspireret af drueverdenen og de traditionelle produktionsmetoder, som især er kendte fra Champagne, laves der her fantastiske mousserende vine, hvor der i stedet for druer bruges danske frugter og bær, der hovedsageligt kommer fra lokale avlere.

Bliss er en halvtør mousserende vin lavet på hindbær af sorterne Lagorai og Autumn Bliss.

I det nordiske klima har hindbær optimale betingelser. Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage, giver hindbær en lang modningstid, som udvikler en delikat og indsmigrende aroma og en helt unik syreprofil. Bærrene er presset til juice og gæret ved lav temperatur i ståltanke. Vinen blendes med æblevin, hvorefter den gærer anden gang på flaske. Lagrer min. 9 mdr. før frigivelse.

Bliss serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif eller som en perfekt ledsager til sommerlige retter, desserter og oste.

Om Andersen Winery


I nærheden af nationalpark Mols Bjerge ligger Andersen Winery. Siden 2015 har Mads Groom Andersen, Frantz Maurice Scott Lundby og Morten Rinder Stengaard produceret frugtvin efter samme principper, som man gør i Champagne. Man er inspireret af "drueverdenen," hvor man benytter sig af de historiske og velansete produktionsprincipper. Blot er råvarerne anderledes, og man prioriterer i høj grad at benytte sig af lokale avlere.

Det hele startede med æblet, som jo lige netop her i D...

Læs mere på Andersen Winerys profil

Fakta

Land Danmark
Område Mols
Producent Andersen Winery
Varenr. 4806336
Drue Lagorai
Bliss
Alkohol 10,5%
Flaskestørrelse 0,75 liter
Indeholder sulfitter
249,00 v. 1 stk.

235,00

v. 3 stk.
På lager online
På lager i butik
FRI FRAGT fra 699,- / 6 fl. Vin

Det perfekte glas til denne vin

Mineralité | Vigneron Series
Mineralité | Vigneron Series

Andre kunder har også købt