Weingut Robert Weil

Rheingau

Weingut Robert Weil

Vingården blev grundlagt i 1867 af Dr. Robert Weil, der på dette tidspunkt var professor på Sorbonne Universitet i Paris. Pga. den forestående fransk-tyske krig blev han nødt til at forlade Frankrig, og han købte de første vinmarker i Kiedrich, hvor han ernærede sig som journalist og med tiden erhvervede de bedste marker på Kiedricher Berg.

Takket været hans forudseenhed og indsigt samt vilje til at investere blev hans vine hurtigt kendte i internationale kredse, og hans vine vandt indpas på de royale middagsborde over hele Europa som det hvide modstykke til de store røde Bordeaux-vine. I dag ledes vingården af William Weil, der er 4. generation af familien.

Godset er på 65 ha vinmarker tilplantet med 98 % Riesling og 2% Spätburgunder (Pinot Noir). Gennem hele denne periode har man altid fokuseret på Riesling-druen og gennemført en stærk kvalitetspraksis i vinmarken med kraftig kontrol af udbytte og selektiv manuel plukning. Ligeledes i kældrene, hvor vinene vinificeres så blidt som muligt, hvilket garanterer produktionen af vine på et højt kvalitetsniveau.

Årgang 2003 er således den 15. årgang i rækken, hvor Weingut Robert Weil har været i stand til at høste Prädikat-vine på alle niveauer, inklusive Eiswein og Trockenbeerenauslese.

Kontaktinformation
Mühlberg 5
D-65399 Kiedrich Rheingau
Tyskland
www.weingut-robert-weil.com

Kort og godt om Weingut Robert Weil

Område
Rheingau, Tysklandhttp://www.weingut-robert-weil.com
15 vare(r)
Side 1 af 1
Produkttype
Pris
Smag
Passer til
Årgang
Drue

Kontakt

JYSK VIN ApS
Østre Boulevard 29
8930 Randers NØ, Danmark
CVR: 10 10 02 24
Mail: jyskvin@jyskvin.dk
Tlf: 86 40 44 44

Åbningstider butik

Man-fre: 09:00-17:00
Lørdag: 10:00-13:00
Søndag: Lukket