KÆMPE VINFESTIVAL - lørdag den 4. november! » Læs mere lige her «
Trustpilot

USA-kassen

USA-kassen
USA-kassen USA-kassen USA-kassen USA-kassen USA-kassen USA-kassen
På lager (Levering: 1-3 hverdage) Varenr: 7242196
Pris pr. stk. 699,00 DKK Spar 30 %
Normalpris pr. stk. 1.004,00 DKK
Vælg antal
-
+

Bestil nu og få leveret denne vare senest onsdag d. 25. oktober – (Leveringsinfo)

USA-kassen indeholder den seks spændende vine fra 'Guds eget land'.

Og husk, at der er FRI FRAGT på alle vores prøvekasser.

Vinbeskrivelse:

1 fl. 2015 Liberated Sauvignon Blanc
Farven er lys og transparent, og såvel duft som smag har tydelig citruskarakter og elementer af passionsfrugt, lime og kiwi. Det er vin, som går rigtig godt til salater og lette sommerretter.

1 fl. 2014 Carmel Road Unoaked Chardonnay
Vinen er meget levende og forfriskende med frugten helt fremme. Der er smag af citrus og tropiske frugter. Den er meget velafbalanceret og kompleks med en sprød syre og en udtalt mineralitet.

1 fl. 2014 Murphy-Goode Pinot Noir
Druerne til denne vin kommer fra marker placeret langs den californiske kyst fra Mendocino i nord til Monterey i syd. Det kølige kystklima er velegnet til den lidt sarte Pinot Noir. Druerne opnår her en perfekt balance mellem tanninerne og den mørke frugtkarakter med noter af kirsebær. Helheden komplementeres af vaniljekarakteren fra den 8 måneder lange lagring på såvel franske som amerikanske egefade, og giver en vin med indsmigrende ynde og elegance.

1 fl. 2013 Edmeades Zinfandel
Det er en generøs vin med stor frugt og letkrydret bouquet af mørke kirsebær. Tilsætningen af Petite Sirah og Syrah giver en dejlig landlig fornemmelse med jordede overtoner og god struktur. Vinen er lagret 10 måneder på franske og amerikanske fade, hvoraf ca. 1/4 er nye. Endnu er vinen domineret af den modne frugt, men over tid vil den blive mere intens og kompleks med en velintegreret fadkarakter.

1 fl. 2013 Liberated Pinot Noir
Vinen er smukt transparent og har en klassisk Pinot-næse med kirsebæraromaer. I munden er den medium fyldig med modne bær, krydderier og en anelse menthol. Afslutningen er stringent på de gode måde med en fornem balance mellem frugt og fad.

1 fl. 2012 Murphy-Goode Zinfandel
Vinen er lavet på Californiens "egen" drue, Zinfandel. Druerne kommer fra forskellige marker beliggende i baglandet tæt på den californiske stillehavskyst. Vinen bærer præg af druens karakteristika med sin meget saftige, krydrede duft og smag med mørke bær og krydderier i fin balance med den diskrete fadlagring. Det er en vin der, med sin fedme og snert af sødme, går fint til krydrede retter.

Varenr. 7242196

VinAvisen

Ekstra Bladet

Finansbureauet

Gastromand

Ekstra Bladet

90 point

Vin-top-10

VinAvisen

Ekstra Bladet

Finansbureauet

Finansbureauet

VinAvisen

VinAvisen

Gastromand

Nedenstående anmeldelser kan også gælde tidligere årgange.
Samlet antal bedømmelser: 0
Gennemsnit: 0 af 6
Betalingskort
JYSK VIN ApS Østre Boulevard 29 8930 Randers NØ, Danmark CVR: 10 10 02 24 Mail: jyskvin@jyskvin.dk
Man - fre: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: Lukket