- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 600 g små tynde skiver oksemørbrad (frys evt. oksemørbrad, og skær den ud, når den er halvvejs optøet (ligesom når man laver carpaccio), så er det nemt at skære tynde skiver
- 2 dl oksebouillon
- 4 spsk. ekstra jomfru olivenolie
- 250 g rucola
- 1 dl hvidvin
- 1 spsk. mel
- 1 spsk. smør
- Havsalt og friskkværnet peber
- 2 spsk. finthakket persille
- Tilbehør: ciabattabrød eller pastastrimler (fx Rusticella d’Abruzzo tagliatelle eller linguine)
Fremgangsmåde
Varm olien godt op i en stor pande, svits okseskiverne og drys med salt, peber og mel. Rør lidt rundt, og hæld hvidvin og bouillon i. Lad simre i 5 min. Kom den store portion rucola i panden, og rør forsigtigt rundt i 3-4 min. Tilsæt smør. Rucolaen vil falde sammen og være lige tilpas i mængden. Tag panden af varmen, drys med persille og servér straks med noget godt ciabattabrød eller pastastrimler.