- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 500 g rabarber
- 3 dl sukker
- 2 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. limesaft
- 400 g små nye kartofler
- 3 spsk. olivenolie
- salt
- pebermix (fx fra Santa Maria)
- ½ pakke rucola
- 2-3 spsk. ristede solsikkekerner
Fremgangsmåde
Rens og skær rabarberstængerne i 2-3 cm lange stykker. Fordel dem på en bradepande og drys med sukker og vaniljesukker. Lad dem trække i 1½ time. Sæt ovnen på 200 grader og bag dem i 20 minutter. Tag dem ud, rør limesaft i og gem dem i et glas i op til 2 uger på køl.
Kog kartoflerne 15 minutter. Når kartoflerne er færdigkogte, halverer du dem og kommer dem i en bradepande. Drys med salt, pebermix og olivenolie og steg dem i ovnen (også 200 grader), til de er gyldne - ca. 15 minutter.
Rør de stegte kartofler, 3 spsk. af de bagte rabarber, rucola og solsikkekerner sammen i en serveringsskål. Nyd smagen af sommer.