KÆMPE VINFESTIVAL - lørdag den 4. november! » Læs mere lige her «
Trustpilot

Rosékassen

Rosékassen
På lager (Levering: 1-3 hverdage) Varenr: 7248396
Pris pr. stk. 435,00 DKK Spar 21 %
Normalpris pr. stk. 552,95 DKK
Vælg antal
-
+

Bestil nu og få leveret denne vare senest onsdag d. 23. august – (Leveringsinfo)

Hver måned sammensætter Jysk Vin en helt særlig prøvekasse med seks gode vine, og maj måned er selvfølgelig ingen undtagelse.

Vi gentager vores kæmpe rosé-succes fra de seneste par år med endnu et brag af en rosékasse med velsmagende rosévine - en prøvekasse propfyldt med lyserøde lækkerier, som indeholder seks velsmagende rosévine.

Dermed får du mulighed for at finde dine personlige rosé-favoritter til forårets og sommerens hyggestunder.

Husk, at du selvfølgelig får FRI FRAGT på alle vores prøvekasser.

2016 Arrogant Frog Rosé de Syrah, The Humble Winemaker
Vinen har en intens rosa farve. Duften er kompleks med kirsebær og blomsteraromaer og noter af sød, moden frugt. I munden er den meget velafbalanceret med flot frugt og en lang finish. Server den ved 10-12 grader til salater, lyst kød og lette frokostretter.

2016 Provence Rosé, Domaine la Beyssannette
Vinen har den klassiske sarte løgskalsfarve, som man forventer af en Provence-rosé. Den har en frugtagtig og kompleks bouquet. I munden er den livlig og elegant med en anelse sødme. Med sin meget frugtede karakter er den meget velegnet til apéritif og til salater og grønne retter. Den gør sig bedst serveret ved en temperatur på 8-10 grader.

2016 Vin de Pays d'Oc Rosé
Domaine Lalande Rosé er en dejlig og nærmest forfriskende rosévin med en diskret elegant næse med hindbær, ribs, røde blomster og grønne jordbær. I smagen er den feminin, blød og imponerende let-drikkelig. En afbalanceret og elegant rosévin, som uden tvivl vil give smil på læben på de lune sommeraftener. Nyd den afkølet til tapas, pastaretter, pizza, lys fisk og skalddyr.

2015 Aureto Alouette Rosé, Domaine Aureto
Aureto Alouette Rosé har en flot, lys pink farve med en egen transparens. Duften er forfinet og frugtig med noter af citrus og røde bær. I munden føles den frisk og let med en elegant, letbitter afslutning, som gør vinen lige velegnet til aperitif og lettere retter.

2016 Costières de Nîmes Rosé, Domaine de Poulvarel
Vinen vinificeres ved lav temperatur for at få en frugtagtig og afbalanceret vin. Farven er som moden fersken. Duften er meget elegant med en kombination af jordbær og frisk citrus. Smagen er rund og meget elegant med en snert af sødme og en let bitter afslutning. En perfekt vin til varme sommerretter.

2016 Pinot Noir, Rosé, Vins Sipp Mack
Vinen er brillant at se på, har duft af røde, modne bær, og er dejlig saftig med en cremet eftersmag. En perfekt vin til terrassen, diverse salater og lettere retter.

Varenr. 7248396

Ekstra Bladet

Alt om Vin

Gastromand

Gastromand

Ekstra Bladet

Alt om Vin

Nedenstående anmeldelser kan også gælde tidligere årgange.
Samlet antal bedømmelser: 0
Gennemsnit: 0 af 6
Betalingskort
JYSK VIN ApS Østre Boulevard 29 8930 Randers NØ, Danmark CVR: 10 10 02 24 Mail: jyskvin@jyskvin.dk
Man - fre: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: Lukket