- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Ingredienser
- 2-3 lammeculotter i alt ca. 7-800 g
- 20 cherry-tomater
- 1 bdt. forårsløg
- 1 spsk. hvidvinseddike
- 1 spsk. honning
- 1 spsk. hakket frisk basilikum eller koriander
- Salt og friskkværnet peber
- Lidt olivenolie
- 4 bagekartofler
- 1 grøn squash
- 1 bdt. frisk salvie
- 4 fed hvidløg
- 1 dl god olivenolie
Fremgangsmåde
Puds lammeculotterne af for eventuelle sener og skær ridser igennem fedtkanten med en skarp kniv. Brun culotterne godt af på en pande eller i en gryde. Kom dem i et ovnfast fad, krydr godt med salt og peber. Inden servering steges de færdigt i en forvarmet ovn ved 220 grader i ca. 15 min. og hviler tildækket i ca. 15 min., inden de skæres i skiver.
Lun tomatsalat: Rengør og snit forårsløgene i stykker på ca. ½ cm. Skyl og halver cherrytomaterne. Rist forårsløgene af i olien og vend cherrytomaterne i og lad dem koge med i ca. 2 min. Tilsæt hvidvinseddike og honning og lad det koge med i ca. 2 min.
Krydr med salt og peber. Lige inden servering vendes de friske krydderurter i.
Salvie-kartofler: Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Skyl og skær squashen ligeledes i tynde skiver. Smør et ovnfast fad med lidt olie og læg skiftevis skiver af kartoffel og squash i fadet. Pluk bladene af salvien og blend dem med hvidløg i olien til en fin pesto. Smør pestoen over kartofler og squash, krydr med salt og friskkværnet peber og bag dem i ovnen i ca. 30 min. ved 185 grader, til de er møre.