- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Roger Goulart Cava Brut
Roger Goulart – , Penedès, Spanien

149,00
v. 6 stk.Roger Goulart blev grundlagt i 1882 og huset var en af pionererne i cavaens historie. Med mere end 140 års erfaring i bagagen er Goulart garant for at lave autentiske og typiske cava’er med stor ekspertise i de udgaver, som kræver lidt længere lagring – Reserva og Gran Reserva.
Roger Goulart blev grundlagt af familien Canals, som efter et besøg i Champagne blev inspireret til at lave mousserende vin på den traditionelle metode, og derefter byggede de imponerende gamle kældre, hvor temperatur og luftfugtighed er perfekt. Selve bodegaen ligger i Sant Esteve Sesrovires nord for Barcelona. Et smukt og nærmest royalt bygningsværk. Roger Goularts vinmarker ligger centralt i Penedès, hvor vinmarkerne er placeret 300 – 700 meter over havet. Her skabes de bedste betingelser for en lang vækstsæson med store svingninger i dags- og nattetemperaturene, der er med til at sikre fuld modning og sprød syre i druerne.
Roger Goulart Cava Brut er lavet på de traditionelle druer i cavaproduktionen: 50% Macabeo, 30% Parellada og 20% Xarel-lo. Druerne kommer fra økologisk dyrkede vinmarker, hvor de indhøstes manuelt. Efter presse og gæring af basevin, gæres cavaen anden gang på flaske, hvor den ligger med sit bundfald i minimum 24 måneder for degorgering. Dosage er 8 g/l.
Meget lys gylden farve med fine, små, perlende bobler. I næsen findes aromaer af citrusfrugter, æbler, mandler og brioche. I smagen er vinen tør og man fornemmer staks friskheden fra den fine syre samt en genspejling af aromaerne fra duften. Moussen er cremet og delikat og med en lang afslutning.
Druesammensætning:
50% Macabeo
30% Parellada
20% Xarel-lo
Kunderne mener
Lækker brut til en fredag aften
Dejlige bobler
Rigtig fornuftig cava
Dejlig frisk
Gennemsnit: 4.5 af 6
Fakta
Land | Spanien |
Område | Penedès |
Producent | Roger Goulart |
Varenr. | 3175636 |
Drue | Xarel-lo Macabeu Parellada |
Alkohol | 12,0% |
Flaskestørrelse | 0,75 liter |
Indeholder sulfitter |


Roger Goulart blev grundlagt i 1882 og huset var en af pionererne i cavaens historie. Med mere end 140 års erfaring i bagagen er Goulart garant for at lave autentiske og typiske cava’er med stor ekspertise i de udgaver, som kræver lidt længere lagring – Reserva og Gran Reserva.
Roger Goulart blev grundlagt af familien Canals, som efter et besøg i Champagne blev inspireret til at lave mousserende vin på den traditionelle metode, og derefter byggede de imponerende gamle kældre, hvor temperatur og luftfugtighed er perfekt. Selve bodegaen ligger i Sant Esteve Sesrovires nord for Barcelona. Et smukt og nærmest royalt bygningsværk. Roger Goularts vinmarker ligger centralt i Penedès, hvor vinmarkerne er placeret 300 – 700 meter over havet. Her skabes de bedste betingelser for en lang vækstsæson med store svingninger i dags- og nattetemperaturene, der er med til at sikre fuld modning og sprød syre i druerne.
Roger Goulart Cava Brut er lavet på de traditionelle druer i cavaproduktionen: 50% Macabeo, 30% Parellada og 20% Xarel-lo. Druerne kommer fra økologisk dyrkede vinmarker, hvor de indhøstes manuelt. Efter presse og gæring af basevin, gæres cavaen anden gang på flaske, hvor den ligger med sit bundfald i minimum 24 måneder for degorgering. Dosage er 8 g/l.
Meget lys gylden farve med fine, små, perlende bobler. I næsen findes aromaer af citrusfrugter, æbler, mandler og brioche. I smagen er vinen tør og man fornemmer staks friskheden fra den fine syre samt en genspejling af aromaerne fra duften. Moussen er cremet og delikat og med en lang afslutning.
Druesammensætning:
50% Macabeo
30% Parellada
20% Xarel-lo
Fakta
Land | Spanien |
Område | Penedès |
Producent | Roger Goulart |
Varenr. | 3175636 |
Drue | Xarel-lo Macabeu Parellada |
Alkohol | 12,0% |
Flaskestørrelse | 0,75 liter |
Indeholder sulfitter |
149,00
v. 6 stk.Kunderne mener
Lækker brut til en fredag aften
Dejlige bobler
Rigtig fornuftig cava
Dejlig frisk
Gennemsnit: 4.5 af 6