Quinta do Pégo

Quinta do Pégo

Douro

Quinta do Pégo

Quinta do Pégo er en danskejet vingård beliggende på vejen fra Régua til Pinhão - ca. 3 km før Pinhão på højre side - i Dourodalen i Portugal. Vingården ligger 138 meter over Douro-flodens vandoverflade, hvor vinmarkerne er beliggende op til 350 meter over Douro-flodens vandoverflade. Det er uden tvivl én af de smukkest beliggende Quinta'er i Douro-dalen.

Siden januar 2000 har 50% af Quinta do Pégo været ejet af AMKA - og siden september 2003 har Quinta do Pégo været 100% ejet af AMKA. Gården råder over 33 hektar jord, hvoraf 30 hektar er beplantet. Jorden er klassificeret i gruppe A, som er den absolut bedste gruppe.

Quinta do Pégo-projektet indebærer - ud over naturligvis produktion af nogle af de fineste og bedste portvine - en total renovering af de gamle bygninger samt opførelse af en række gæsteboliger på gården. Efter denne totale renovering åbnede vingården Quinta do Pégo i foråret 2009 i en helt ny form med hotel. Quinta do Pégo er en af de flotteste quintaer i Douro-dalen - og Hotel Rural Quinta do Pégo er bestemt et besøg værd. 

Kontaktinformation
Quinta do Pégo
Estrada Nacional 222
5120-493 Valença do Douro – Tabuaço
Portugal
www.quintadopego.com

Læs mere

Kort og godt om Quinta do Pégo

Område
Douro, Portugalhttp://www.quintadopego.com
19 vare(r)
Side 1 af 1
Produkttype
Pris
Smag
Passer til
Årgang
Drue