Poggio Bonelli

Toscana

Poggio Bonelli

Lige i hjertet af Chianti i Toscana finder vi italienske Poggio Bonelli. Med udgangspunkt i den lokale tradition for vinfremstilling, som går tilbage til det 16. århundrede, fremstiller Poggio Bonelli sine vine med vitalitet og kraft – på en fortryllende vingård med 83 hektar vinmarker og med ti tilhørende lejligheder. Herudover fremstiller Poggio Bonelli også olivenolie fra deres over 8.000 oliventræer.

Historien om Poggio Bonelli er historien om en særdeles efterspurgt vingård blandt Sienas adelige familier – og netop derfor har Poggio Bonelli haft mange forskellige ejere i løbet af de seneste århundreder.

I dag er Poggio Bonelli ejet af MPS Tenimenti SpA – et datterselskab af Gruppe Montepaschi.

På Poggio Bonellis 83 hektar vinmarker dyrkes druesorterne Sangiovese, Cabernet Sauvignon og Merlot. Den lerede jord, som er aldeles rig på sand, har overvejende sydlig og sydvestlig eksposition. Og med fokus på vinmarkernes terroir fremstiller Poggio Bonelli vine, som i karakteren formidler de høje kvalitetskrav.

For at indfange det essentielle og særegne terroir samt de særlige forhold ved de respektive druesorter anvender Poggio Bonelli de nyeste produktionsteknikker og videnskabelige viden – hvilket er en forudsætning for den kvalitet, som vinene skal afspejle.

Poggio Bonellis kerneværdier for vinfremstilling er omsorg, dedikation og engagement. Når druerne ankommer til vingården, overføres de efter at være blevet afstilket og knust til temperaturkontrollerede ståltanke – for at bevare og ophøje druernes individuelle egenskaber. Alkoholgæringen varer i ca. 10-12 dage, hvorefter druerne kommer tilbage og har kontakt med skindet – med det formål at gøre vinene rigere på de ædle stoffer.

Vinene lagrer i små træfade og herefter i flasken i kortere eller længere tid.

Kontaktinformation
Poggio Bonelli
Via della Vigna 2
Castelnuovo Beradenga (SI)
Italien
Hjemmeside: http://www.poggiobonelli.it/

Kort og godt om Poggio Bonelli

Område
Toscana, Italienhttp://www.poggiobonelli.it/
3 vare(r)
Side 1 af 1
Produkttype
Pris
Smag
Passer til
Årgang
Drue

Kontakt

JYSK VIN ApS
Østre Boulevard 29
8930 Randers NØ, Danmark
CVR: 10 10 02 24
Mail: jyskvin@jyskvin.dk
Tlf: 86 40 44 44

Åbningstider butik

Man-fre: 09:00-17:00
Lørdag: 10:00-13:00
Søndag: Lukket