- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 2 stk. koteletter pr. person
- 4 stk. store løg
- 300 gram bacon
- 400 gram champignon
- 2 dåser hakket tomat
- 100 gram tomatpuré
- 3 spsk røget paprika
- 2 spsk sød paprika
- 1 tsk tabasco
- 1 tsk flydende chili (kan undlades)
- 250 ml piskefløde
- 250 ml cremefraiche 18 %
- Salt og friskkværnet peber
- 1 bundt kruspersille
Fremgangsmåde
Opskriften er venligst udlånt af Mad & Monopolet. Mad & Monopolet er stiftet af den tidligere ”Gastromand” Mads Schytte.
Se Mad & Monopolets detaljerede opskrift på gammeldags koteletter i fad her
- Varm en pande op og steg dit bacon til det er gyldent og sprødt.
- Sæt det til side, gem panden.
- Skær løget i skiver og rengør champignon og skær dem ud.
- På samme pande svitser du løgene i 15 min.
- Hvis du har en pande mere, så gør du samme med champignon i 15 min.
- Herefter samler du det hele på samme pande.
- Tilsæt alt paprika og hefter tomatpuré, som du brænder godt af.
- Tilsæt tabasco og chili og lade det hele koge sammen et par minutter.
- Smag til med salt og peber.
- Nu er det muligt du lige skal skifte til en gryde hvis din pande ikke er stor nok.
- Tilsæt hakket tomat, fløde og creme fraiche.
- Find et ildfast fad og læg hele molevitten i sammen med koteletterne.
- Tænd ovnen på 180 grader og giv det ca. 45 minutter.
- Server ris dertil og rigeligt med hakket persille.