- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 3 pasteuriserede æggeblommer
- 25 g sukker
- 100 g nougat
- 1-3 spsk. portvin (gerne Tawny, men ellers er det ok med Ruby eller LBV)
- ½ liter piskefløde
Pynt: 1 styk koldt nougat til at rive, hakkede ristede hasselnødder, friske blåbær
Fremgangsmåde
Pisk æggeblommerne sammen med sukker til en luftig creme. Pisk små stykker nougat i æggemassen. Tilsæt portvin.
Pisk fløden stiv i en anden skål og vend den forsigtigt - og lidt ad gangen - i nougatcremen. Frys i mindst 5-6 timer.
Lige før servering: Riv evt. spåner af den kolde nougat på isen og drys med hakkede ristede hasselnødder og blåbær. Serveres straks og selvfølgelig med et glas Tawny portvin.
God fornøjelse!