- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Ingredienser
- 4 skiver kalvefilet á 150 g
- 200 g champignon
- 4 skalotteløg
- 1 spsk. dijon-sennep
- 2 dl kalvefond
- 2 dl piskefløde
- Estragon, frisk eller tørret
Tilbehør: friske grøntsager og aspargeskartofler eller lun brød
Fremgangsmåde
Rengør champignoner og hak dem fint, pil og hak skalotteløgene fint. Bank kalvekoteletterne let med en kødhammer, vend dem i hvedemel krydret med salt og friskkværnet peber. Brun dem på en pande i lidt olie og smør.
Tag dem af panden og læg dem i et ovnfast fad. Kom nu løgene på panden og svits dem let, tilsæt champignoner og svits igen. Tilsæt sennep og kalvefond til blandingen og lad det koge godt igennem. Tilsæt så fløden og estragon og lad det koge jævn. Smag til med salt og friskkværnet peber, evt. mere sennep efter smag. Steg koteletterne færdige i ovnen i ca. 5-6 min. ved 200 grader. De må godt være rosa i midten.
Servér koteletterne med saucen over og byd friske grøntsager og aspargeskartofler til.