Grassl Glass

Grassl Glass

Grassl Glass

Grassl Glass er vinglas, som vi aldrig har oplevet vinglas før! 

Vi er stolte af at kunne præsentere Grassl Glass i vores sortiment blandt kvalitetsvine. På den måde kan vi nemlig hjælpe til med at forene vores vine med glas, som løfter oplevelsen til nye højder.

Da vi for første gang stiftede bekendtskab med disse ekstremt lette og nørdede glas på en vingård i Piemonte, var vi solgte.

Og vi er tilsyneladende ikke de eneste... For da Ole Troelsø fra Børsen fik testet de fjerlette luksusglas, blev overskriften på artiklen: "Østrigske Alexander Macht skaber vinglas i verdensklasse". Læs artiklen her. (bag betalingslås)
Derudover er glasset benyttet af en række af verdens mest kendte vinpersonligheder. Dette tæller fx Silvia Altara, Lodovico Antinori, Jean Marc Roulot og manden bag Pingus, danske Peter Sisseck.

Østrigske Alexander Macht skaber vinglas i verdensklasse
- Børsen

Grassl er skabt af Alexander Mackh, som tilbage i 2018 valgte at tage kampen op med Zalto og Riedel.

Glassene kan da også på mange måder minde om de mere kendte Zalto, som i dag er meget udbredte. Grassl er dog endnu lettere – med bedre balance - og dermed er de mere elegante at holde ved.

Alle glas er mundblæste, blyfrie krystalglas, som produceres hos en glasspecialist med mere end 170 års erfaring. Kvalitetssikringen af glassene er på et niveau for sig selv, da over halvdelen af glassene kasseres. Heldigvis genbruges materialerne, så det ikke går til spilde. Det betyder dog, at den samlede produktion pt. ligger på beskedne 100-150 glas pr. dag. Og dermed er der selvfølgelig ikke tale om billige glas.

Men har man først oplevet egenskaberne af disse glas, er man solgt. For gode vine fortjener bare de bedste glas. Og har du én gang prøvet disse – så er der ingen vej tilbage!

Læs mere

Kort og godt om Grassl Glasshttps://grasslglass.com/
5 vare(r)
Side 1 af 1
Produkttype
Pris
Smag
Passer til
Årgang
Drue