Edmeades Vineyards

Mendocino County

Edmeades Vineyards

Edmeades' Folly (Edmeades' Vanvid) stod der på det skilt, Donald Edmeades hængte op uden for sin vingård i Mendocino County, Californien, tilbage i midten af det 20. århundrede. Ingen troede nemlig på, at man kunne dyrke druer i Anderson Valley. Men faktisk var Donald Edmeades ikke den første til at dyrke vindruer i Mendocino County. Da Guldfeberen rasede 100 år tidligere, begyndte nogle minearbejdere nemlig at udnytte jorden på anden vis - og Samuel Orr fra Kentucky tilskrives ofte æren for at være den første til plante vinmarker i Mendocino County.

Donald Edmeades var derimod den første i moderne tid til at beplante Anderson Valley - i 1963 - og 9 år senere grundlagde han vinfirmaet Edmeades. De har fra starten specialiseret sig i at lave Zinfandel-vine. Vingården har som filosofi at lave vine så traditionelt og naturligt som muligt, og hele processen fra gæring til aftapning foregår med minimal indblanding, så her findes ikke noget, der ligner high-tech.

Aftapningen foregår uden klaring og filtrering. De simple metoder tillader jordbund og klima at komme til udtryk i de enkelte vine. I 1988 købte Jess Jackson Edmeades, og siden da har man opnået utrolig stor succes og fået fantastiske vinanmeldelser - både inden for og uden for USA's grænser.

Kontaktinformation
Edmeades
5500 Hwy 128 Philo
CA 95466
USA
www.edmeades.com

Kort og godt om Edmeades Vineyards

Område
Mendocino County, USA

Primære drue:
Zinfandel

Område:
Mendocino Countyhttp://www.edmeades.com
1 vare(r)
Side 1 af 1
Produkttype
Pris
Smag
Passer til
Årgang
Drue