KÆMPE VINFESTIVAL - lørdag den 4. november! » Læs mere lige her «
Trustpilot

Prøvekassen August 2017 - Nyheder

Prøvekassen August 2017 - Nyheder
På lager (Levering: 1-3 hverdage) Varenr: 7248496
Pris pr. stk. 639,00 DKK Spar 33 %
Normalpris pr. stk. 960,95 DKK
Vælg antal
-
+

Bestil nu og få leveret denne vare senest onsdag d. 23. august – (Leveringsinfo)

Hver måned sammensætter vi en nye spændende prøvekasse, og august måned er naturligvis ingen undtagelse.

Augustkassen 2017 indeholder seks spændende nyheder fra Jysk Vin til efterårets hyggestunder - fra fire forskellige lande (Spanien, Frankrig, Italien og USA).

1 fl. 2015 Chardonnay, Fan D.Oro, Bodegas Arzuaga
Vinen har en klar, strågul glans med gyldne nuancer. Den har en intens aroma med noter af brød, blomster og modne figner kombineret med antydninger af nødder. I munden er den frisk og elegant med flot frugt og antydninger af røg.

1 fl. 2016 Arrogant Frog Pinot Noir, The Humble Winemaker
Druerne er høstet på The Humble Winemakers marker i de 5 vigtigste dale i Languedoc. Vinstokkene er knap 20 år gamle og gror i en jordbund bestående af ler, kalksten og grus. Høsten foregår mekanisk i de meget tidlige morgentimer for at undgå for tidlig oxidation. Alle druer afstilkes inden fermenteringen, som foregår i temperaturkontrollerede ståltanke. Det er kun mosten fra den første presning, som indgår i vinen. Halvdelen af mosten lagres i 7 måneder på nye egefade, og den anden halvdel lagres på ståltanke. Efter de 7 måneders fadlagring hviler vinen yderligere 2 måneder på ståltank inden aftapningen på flaske. Vinen har en lys, granatrød farve. Elegant næse med røde bær, bløde krydderier og et strejf af vanilje. I munden er den medium fyldig med bløde tanniner og blød, moden frugt i den lange eftersmag.

1 fl. 2015 Monferrato, Busiord, Scagiola
Vinen har en mørk rød farve med et violet skær. Duften er meget vinøs med en fin, moden frugtagtig bouquet. I munden er den fyldig med en elegant, let bitter afslutning. Dolcetto smager bedst, mens den endnu er ung - dvs. indenfor de første 3 år efter høst. Server den i mellemstore glas ved en temperatur på ca. 14-15 grader.

1 fl. 2015 Monferrato Rosso, Scagiola
Vinen har en transperant rød farve. Duften er delikat med noter af lakrids og læder. Munden er tør og elegant med druens karakterisktiske let støvede karakter. Eftersmagen er vedholdende med en fin balance mellem frugten og den diskrete træsmag fra fadlagringen. Server den i store glas ved en temperatur på ca. 15 grader.

1 fl. 2015 Côtes du Rhône, Clos St.-Antonin
Clos St. Antonins Côtes du Rhône er en elegant Cötes du Rhône, som på flotteste vis demonstrerer sine geografiske aner kombineret med familien Sabons evner til at lave vin. Den mørkrøde farve efterfølges af en lækker, indsmigrende næse med mørke kirsebær, blåbær, Piratos-lakrids, Herbes de Provence, kærnemælk og underliggende mineralitet. I smagen en middel krop med fokus på den fløjlsbløde, runde og fyldige stil med en lang eftersmag, hvor man igen fornemmer mineralitet og en nærmest saftig, vibrerende tannin. En vin der med dens bløde, charmerende tekstur og mineralske fremtoning både rammer den almindelige Rhône-elsker og giver den nørdede vindrikker gode udfordringer. Hvilken debut.

UGENS BEDSTE KØB - Ekstra Bladet (4. august 2017)

1 fl. 2010 Cenyth Sonoma County Red Wine, Cenyth
Vinen har en smuk mørk rubinrøde farve, og har dejlige krydrede noter i næsen. Munden er elegant med solbær, cedertræ, lidt lakrids og læder. Eftersmagen er lang med meget fine tanniner og en snert af vanilje fra fadlagringen. En klassisk amerikansk Bordeaux-blanding i elegant og afdæmpet stil.

94 POINT - Robert Parker

Varenr. 7248496
94 point

Robert Parker’s Wine Advocate

Ekstra Bladet

Nedenstående anmeldelser kan også gælde tidligere årgange.
Samlet antal bedømmelser: 0
Gennemsnit: 0 af 6
Betalingskort
JYSK VIN ApS Østre Boulevard 29 8930 Randers NØ, Danmark CVR: 10 10 02 24 Mail: jyskvin@jyskvin.dk
Man - fre: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: Lukket