Æble-rødløgsmarmelade med rosmarin
"

Æble-rødløgsmarmelade med rosmarin

Opskrift af:
10 min. + 30 min. kogetid
Mangler du inspiration til lækker hjemmelavet marmelade? Prøv Briand Funders æble-rødløgsmarmelade med rosmarin, som passer rigtig godt til kødretter, i sandwich, til ost og på smørrebrød.
Udskriv opskrift

Ingredienser

  • 500 g sommeræbler
  • 2 rødløg
  • 100 g rørsukker
  • 1 dl æblemost
  • 1 dl æbleeddike
  • Frisk eller tørret rosmarin efter smag.
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Skær æbler og rødløg i tynde både og svits dem let i lidt olie i en gryde. Tilsæt rørsukker, æblemost og æbleeddike. Lad det simre ved svag varme, til konsistensen er marmeladeagtig. Tilsæt hakket rosmarin efter ønske og smag til med salt og peber. 

Tips
Opbevar marmeladen i glas på køl, så kan den holde sig flere uger.

Servér gerne marmeladen til kødretter, i sandwich, til ost og på smørrebrød.