Vin er et emne, mange afholder sig fra at diskutere. For samtaler om vin bliver lynhurtigt komplekse, flyvske og med udtryk, kun kendere forstår.
Alle, der elsker et godt glas vin, kan her være med. Cecilia, som er uddannet sommelier, vil nemlig hjælpe dig på vej med vin og mad. Hvilke vine går til hvilke typer af mad - og hvorfor? For måske er det med vin og sammensætninger måske ikke så vanskeligt alligevel.
Cecilia tager emnet ned fra piedestalen og kommer vin-snobberiet til livs.
Vært: Cecilia Martinez Søndergaard
Få inspiration til en større oplevelse med ost og vin. Vi guider dig her, med hjælp fra Arla Unika, på vej til de rigtige vine til blåskimmelost.
Findes der noget bedre end en sommeraften med gode ting på grillen og lækker vin i glasset? Cecilia giver dig de hemmelige ingredienser til en gourmet-grill-aften, du sent vil glemme!
Lam hører ikke kun påsken til. Kast den på grillen og oplev en smagseksplosion. Vores sommelier, Cecilia giver en hurtig indføring i vin til grillet lam - så bliver din gillaften mæææææget bedre!
Hvor lækkert er barbecue-grillet gris ikke lige? Se med her, når vores sommelier, Cecilia, giver solide og brugbare råd til, hvordan du vælger den bedste vin til grillsæsonen.
Findes der noget bedre end en sommeraften med gode ting på grillen og noget godt i glasset? Cecilia giver dig de hemmelige ingredienser til en gourmet-grill-aften, du sent vil glemme!
Få inspiration til en større oplevelse med ost og vin. Vi guider dig her, med hjælp fra Arla Unika, på vej til de rigtige vine til blåskimmelost.
Få inspiration til en større oplevelse med ost og vin. Vi guider dig her, med hjælp fra Arla Unika, på vej til de rigtige vine til rødkitost.
Det er sæson for en af de længe ventede forårsbebudere - nemlig hvide asparges. Cecilia deler ud af sin vinviden og anbefaler tre vine, som passer perfekt til denne luksusspise. Oven i hatten smider hun også en opskrift på grillet hvide asparges. Velbekomme!
Få inspiration til en større oplevelse med ost og vin. Vi guider dig her, med hjælp fra Arla Unika, på vej til de rigtige vine til hvidskimmelost.
Få inspiration til en større oplevelse med ost og vin. Vi guider dig her, med hjælp fra Arla Unika, på vej til de rigtige vine til fastost.
Til højtiderne har vi det med at gentage de samme retter år efter år. Vi har derfor besøgt Hotel og Restaurant Fru Larsen, hvor chefkok og ejer Tommy Friis giver inspiration til en "lammer" af en smagoplevelse.
Hvordan er det nu lige? Er det rettens kød eller tilbehør, som bestemmer vinen? Vores kompetente sommelier, Cecilia, giver dig redskaber, så valget af vin til mad bliver lettere. Hun viser også, hvordan du laver en coq au vin, som var du fransk født.