KÆMPE VINFESTIVAL - lørdag den 4. november! » Læs mere lige her «
Trustpilot

Zuccardi-kassen

Familia Zuccardi – Argentina

Zuccardi-kassen
Zuccardi-kassen Zuccardi-kassen Zuccardi-kassen Zuccardi-kassen Zuccardi-kassen Zuccardi-kassen
På lager (Levering: 1-3 hverdage) Varenr: 7242996
Pris pr. stk. 795,00 DKK Spar 26 %
Normalpris pr. stk. 1.077,80 DKK
Vælg antal
-
+

Bestil nu og få leveret denne vare senest onsdag d. 25. oktober – (Leveringsinfo)

  • Område: Argentina

Vi har sammensat i prøvekasse med seks populære vine fra vores argentinske topproducent, Familia Zuccardi.

Zuccardikassen er med andre ord en oplagt mulighed for at opleve argentinsk verdensklasse fra en af de absolut bedste producenter i Sydamerika.

Husk, at du selvfølgelig får FRI FRAGT på alle vores prøvekasser.

1 fl. 2013 Zuccardi Q Chardonnay
Druerne til vinen kommer fra de bedste parceller på Zuccardis vinmarker i Uco Valley, hvor jordbunden består af kalksten og ler. Al høst foregår manuelt i de de 2 første uger af marts. I vinkælderen sorteres og afstilkes druerne inden presningen. Den efterfølgende gæring og lagring foregår i 1 og 2 år gamle barriques med ugentlig omrøring. Vinen har en flot gylden farve med grønne reflekser. Dufte af pære, æble og fersken stiger op af glasset sammen med noter af vanilje og ristet brød fra fadlagringen. Vinen føles frisk i munden med den fine frugt i flot balance med mineraliteten fra jordbunden og den diskrete fadlagring. Eftersmagen har flot længde.

★★★★★ - Vinbladet
★★★★★ - VinAvisen

1 fl. 2013 Zuccardi Serie A Malbec
Druerne til vinen kommer fra nogle af Zuccardis vinmarker i Uco Valley. Al høst foregår manuelt i de 2 første uger af april. I vinkælderen bliver druerene håndsorteret, afstilket og knust. Skaller og most hviler nu koldt i 7 dage inden gæringen sættes i gang. Efter endt gæring forbliver most og drueskaller sammen med daglig omrøring for at udtrække så meget smag og farve som muligt. Vinen hviler efterfølgende i 10 måneder på brugte egefade. Den unge vin har en kraftig rødviolet farve. Såvel duft som smag er præget af modne røde frugter som blommer og  kirsebær med antydninger af sort peber, chokolade og tobak. Vinen føles fløjlsblød i munden med modne tanniner og en saftig finish.

★★★★★ - Ekstra Bladet
★★★★★ - VinAvisen

1 fl. 2011 Zuccardi Q Cabernet Sauvignon
Druerne til denne vin kommer fra de bedste parceller på Zuccardis vinmarker i Uco Valley. Al høst foregår manuelt i den 3. uge i april. I vinkælderen starter gæringen spontant og mosten hviler på drueskaller i ca. 25 dage med daglig omrøring. Efterfølgende lagrer vinen i 12 måneder på franske egefade, som er 1, 2 eller 3 år gamle. Vinen er helt purpur i farven. Duften er intens med modne røde og sorte frugter såsom brombær og solbær og med hints af sort peber. I munden er den fyldig med markerede, velintegrerede tanniner og en lang, vedvarende eftersmag.

GULD - B.T.
90 POINT - Wine Spectator
★★★★★ - Ekstra Bladet

★★★★★ - VinAvisen

1 fl. 2012 Zuccardi Q Malbec
Druerne til denne vin kommer fra de bedste parceller på Zuccardis vinmarker i Uco Valley. Al høst foregår manuelt i de 2 første uger af april. I vinkælderen starter gæringen spontant og mosten hviler på drueskallerne i ca. 30 dage med daglig omrøring. Efterfølgende lagrer vinen i 12 måneder på franske egefade. Efter aftapning på flaske lagrer vinen yderligere i 6 måneder, før den frigives til salg. Det er en vin med en dyb violet farve og med duft af mørke blommer, figner og brombær. I smagen dominerer den fuldmodne frugt. Det er vin med personlighed, som smager godt allerede nu, men som også har potentiale til nogle års henlæggelse.

★★★★★ - Ekstra Bladet
★★★★★ - B.T.
★★★★★ - Winelab.dk
★★★★★ - Finansbureauet
★★★★★ - VinAvisen

1 fl. 2011 Tito Zuccardi
Denne vin er speciel ved at være lavet på druer fra små plots af den allerførste vinmark, som Zuccardi tilplantede, da han skulle bevise værdien af sit kunstvandingsanlæg - altså en slags "memorial wine" for stifteren af vingården. Som altid hos Zuccardi bliver alle druer håndplukket og sorteret såvel i vinmarken som i vineriet. Gæringen starter ved spontangæring med de naturligt forekommende gærceller og finder sted i cementtanke med en efterfølgende maceration over 30 dage. Vinen lagrer på 1-3 år gamle franske fade inden den endelige blanding. Farven er violet med dybe skygger. Aromaer af sorte og røde bærfrugter vælter op af glasset blandet med krydrede noter og sort peber. I munden har vinen en silkeagtig struktur med saftige tanniner, en aromatisk kompleksitet og en lang og dyb finish.

93 POINT - Robert Parker
93 POINT - James Suckling
92 POINT - Wine Spectator

1 fl. 2012 Zuccardi Zeta
Druerne til vinen kommer fra ca. 40 år gamle vinstokke. Fremgangsmåden er den samme som med Zuccardis anden topvin med en grundig håndsortering både før og efter afstilkning af druerne. Gæringen starter spontant med de i kælderen naturligt forekomne gærstammer. Efter gæring og maceration over ca. 30 dage, lagrer vinen i franske fade i ca. 12 måneder inden den endelige blanding. Vinen har en intens mørk farve og duft af blåbær, solbær og brombær i fint samspil med tobaks- og krydderiaromaer fra fadlagringen. Smagen er kraftig med en fast struktur med modne tanniner. Vinen har en perfekt balance mellem frugt og syre, der lover den et langt liv, selvom den smager godt allerede nu.94 POINT - Smag & Behag

96 POINT - James Suckling
95 POINT - Tim Atkin
92 POINT - Robert Parker
★★★★★ - Ekstra Bladet

Producentvideo

Land Argentina
Producent Familia Zuccardi
Varenr. 7242996
Beskrivelse af Familia Zuccardi

Zuccardi er en af de største vinproducenter i Argentina. Egentlig var det slet ikke meningen, at Alberto Zuccardi ville lave vin. Han havde i begyndelsen af 1960'erne konstrueret et kunstvandingsanlæg, som han ville afprøve i praksis, og til det formål anlagde han en mindre vinmark. Forsøget var meget vellykket, og samtidig blev han så grebet af vindyrkning, at han i 1968 lagde grundstenen til vineriet.

10 år senere indtrådte hans ...

Læs mere på Familia Zuccardis profil

B.T.

96 point

James Suckling

B.T. GULD

B.T.

Vinbladet

90 point

Robert Parker’s Wine Advocate

93 point

Robert Parker’s Wine Advocate

B.T. SØLV

B.T.

92 point

Robert Parker’s Wine Advocate

B.T.

FUNDVIN

Vinbladet

93 point

James Suckling

Ekstra Bladet

95 point

Tim Atkin

B.T. Guld

B.T.

Finansbureauet

Jyllands-Posten

92 point

Wine Enthusiast

Winelab.dk

Ekstra Bladet

B.T.

VinAvisen

B.T.

Finansbureauet

90 point

Jyllands-Posten

90 point

Wine Spectator

Sølvmedalje, 2014

International Wine Challenge

91 point

Wine Spectator

Guldmedalje, 2014

Argentina Wine Awards

VinAvisen

Ekstra Bladet

92 point

Tim Atkin

VinAvisen

91 point

James Suckling

GULDMEDALJE

International Wine Challenge

90 point

Wine Spectator

89 point

Robert Parker’s Wine Advocate

Bladt de 8 bedste ved DM i vin

Jyllands-Posten

Ekstra Bladet

Nedenstående anmeldelser kan også gælde tidligere årgange.
Samlet antal bedømmelser: 0
Gennemsnit: 0 af 6
Betalingskort
JYSK VIN ApS Østre Boulevard 29 8930 Randers NØ, Danmark CVR: 10 10 02 24 Mail: jyskvin@jyskvin.dk
Man - fre: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: Lukket