- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 200 g god mørk chokolade (gerne 70 % kakao)
- 150 g smør
- 150 g hvidt sukker
- 3 æg
- 50 g mel
Pynt: et drys flormelis og evt. vaniljeis
For at lave kagen skal du bruge 1 rund kageform, ca. 22 cm i diameter.
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 150 grader.
Klip et stykke bagepapir i samme størrelse som kageformens bund. Smør formens sider og læg bagepapiret i bunden.
Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovnen.
Pisk smør og sukker sammen, indtil det får en cremet og lys konsistens. Tilføj 1 æg ad gangen og imellem hvert æg lidt af melet, mens du pisker.
Tilføj den smeltede chokolade til sidst, mens du rører forsigtigt, til dejen bliver ensartet.
Bag i ca. 35 min., og lad den køle lidt af, før du tager den ud af formen. Drys evt. med flormelis inden servering.
Til denne chokoladekage, passer især portvin og rødvin rigtig godt.