- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 4 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 2 porrer
- 2 fed hvidløg 2 gulerødder
- 2 kartofler
- 1 kilo modne tomater, alternativt 3 dåser flåede tomater
- 140 g koncentreret tomatpuré
- 1 liter grøntsagsbouillon
- 125 g Galbani Mascarpone
- Salt og peber
- Frisk basilikum og oregano
- Evt. 1 frisk rød chili
Fremgangsmåde
Hak løg, porrer og hvidløg og sauter dem ved lav varme i olivenolien, indtil grøntsagerne bliver bløde. Riv gulerødderne og kartoflerne og kom dem i gryden. Sauter videre i 5 minutter. Kom herefter bouillonen i og tilsæt tomatpuré og tomaterne, som er blevet skåret i stykker, og eventuelt en finthakket rød chili.
Lad suppen simre i 20 minutter. Tilsæt mascarpone, lidt ad gangen. Hvis du ønsker en mindre tung suppe, kan du nøjes med 50 g mascarpone. Tag suppen af varmen og blend med en stavblender, indtil den har fået en cremet konsistens. Smag til med salt og peber, basilikum og oregano.