- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 4 mellemstore tomater
- 3 majskolber
- 200 g kogt skinke (eller kogt hamburgerryg skåret i tern)
- 200 g cheddarost eller anden skæreost
- 2-3 spsk. mayonnaise
- 3 spsk. cremefraiche 18 %
- 2 spsk. fløde
- 1 spsk. citronsaft
- Havsalt og friskkværnet peber
Pynt: finthakkede friske basilikumsblade
Fremgangsmåde
Kog majskolberne i letsaltet vand, indtil majsene er møre. Tag dem op af vandet, og lad dem afkøle. Skær majskernerne fra kolben, mens du holder majskolben på højkant. Kom kernerne i en salatskål.
Skær tomaterne, skinke og cheddarost i små tern - nogenlunde samme størrelse (ikke mere end 1,5 cm x 1,5 cm). Kom alle tern i salatskålen med majs.
Rør mayonnaise, cremefraiche, fløde, citronsaft, salt og peber i en lille skål. Hæld dressingen over salaten, og rør det hele godt rundt. Drys med hakket basilikum.
Alternativ: Tilsæt pastaskruer kogt al dente for en mere fyldig salat.