- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Fremgangsmåde
Bagt sildefilet med sennep og kapers i dildfløde
En fersk sildefilet smøres med grov sennep og rulles sammen. Sættes i et ovnfast fad. Piskefløde røres med lidt sennep, kapers og hakket dild. Hæld blandingen over sildene og bag i ovnen i ca. 15 min. ved 185 grader. Serveres lune.
Anderillette af langtidsstegte andelår med ristet æble og balsamico-sirup
Andelår stegt i tildækket bradepande i ca. 6 timer ved 100 grader. Kødet plukkes fra og røres sammen med stegeskyen fra bradepanden. Presses i en form og afkøles. Skæres i tern på 2 x 2 cm og pyntes med en ristet æblebåd og dryppes med lidt balsamico-sirup.
Røget andebryst i julesalat med appelsin og honning
Røget andebryst skæres i meget tynde skiver og anrettes i blade af julesalat (endive) med appelsinfileter. Dryp med lidt honning kogt ind med appelsinsaft.
Røget laks med peberrodscreme
Nyrøget laks skæres i små medaljoner og pyntes med en creme af pisket creme fraiche 38 %, som er rørt sammen med friskrevet peberrod og lidt citronskal.
Æble og rødløg i bacon
En æblebåd og rødløgsbåd omrulles med et stykke bacon og steges i ovnen. Serveres lune.
Sprød blodpølse med svesker i bacon
En god blodpølse skæres i tern på 2 x 2 cm og steges på alle sider, til de er sprøde. En stor blød sveske omrulles med bacon og steges i ovnen. Stik et lille spyd i svesken og sæt den i blodpølsen. Serveres lune.