Store rejer eller kammuslinger med hvidløg og chili
"

Store rejer eller kammuslinger med hvidløg og chili

Opskrift af:
20 minutter
Antal personer: 4
En nem luksusforret til grillen. Hvidløg, chili og parmesanost tilføjer masser af smag til retten. Servér den gerne med en smagfuld hvidvin eller en rosévin.
Udskriv opskrift

Ingredienser

  • Ca. 600 g store pillede rejer eller kammuslinger
  • 1 frisk rød chili
  • 2 fed hvidløg
  • 50 g smør
  • 200 g frisk babysalat (evt. rucola, spinat mm.)
  • 1 håndfuld friske basilikumblade
  • Parmesanost i flager

Tilbehør: godt ciabattabrød

Fremgangsmåde

Hak hvidløg og chili fint. Smelt smør i en grillbakke på grillen eller i en pande på komfuret. Tilsæt hvidløg og chili og svits kort. Kom rejer/kammuslinger i og grill i nogle få minutter (kammuslingerne skal blive gyldne / rejerne flot lyserøde).

Servér straks på en bund af babysalat og basilikumblade og dryp med lidt af smørret fra grillbakken. Pynt med parmesanost i flager og servér med et godt ciabattabrød.