Trustpilot

Rhône 2014-kassen

Rhône 2014-kassen
På lager (Levering: 1-3 hverdage) Varenr: 7247496
Pris pr. stk. 669,00 DKK Spar 23 %
Normalpris pr. stk. 877,00 DKK
Vælg antal
-
+

Bestil nu og få leveret denne vare senest tirsdag d. 27. juni – (Leveringsinfo)

Vi har sammensat en prøvekasse med seks karakteristiske og velsmagende vine fra Rhône-dalen fra nogle af vores bedste producenter - alle vidunderlige eksempler på den høje kvalitet, regionen er kendt for.

De seks vine - alle årgang 2014 - er med andre ord en oplagt mulighed for at smage unikke Rhône-vine med individuel personlighed - og derigennem finde dine egne favoritter.

Husk, at du selvfølgelig får FRI FRAGT på alle vores prøvekasser.

1 fl. 2014 Cairanne, Cotes du Rhone Villages, Domaine Alary
Vinen er mørk og tæt og har aroma af røde frugter. I munden er den ret kraftig med modne bærfrugter og krydrede noter. Vinen er et klassisk udtryk for årgangens charmerende stil med den harmoniske, friske frugt og bløde tanniner, der gør vinen meget velsmagende alllerede nu. Kan dog fint gemmes indtil år 2020.

1 fl. 2014 Rasteau, Les Touilleres, Domaine La Collière
Vinen har en flot rød farve og har en rig duft af blomster, der indbyder til at smage. Smagen af friske blommer bekræfter det første indtryk. I munden er den saftig, fyldig og har alligevel årgangens ranke karakter. Den er frisk og velsmagende. En dejlig ukompliceret vin.

1 fl. 2014 Côtes du Rhône Villages, Terre d’Argile, Domaine de la Janasse
Det giver en tæt, koncentreret vin med en duft af peber og mørke modne bær i flot balance med egefadene. Selvom den endnu er meget ung, smager den allerede godt nu. Vinen vil dog vinde ved lagring i 5-8 år. Velegnet til den mørke tids kraftige retter.

1 fl. 2014 Côtes du Rhône, A Séraphin, Clos du Mont-Olivet
A Séraphin har meget udtalte aromaer af modne frugter (jordbær, hindbær og blomme), sød ameriaksnk Virginia-tobak og hints af chokolade og menthol. En intens, fyldig og kompleks vin med god frugtsyre, eksotiske nuancer og en dvælende, glat finish.

1 fl. 2014 Vacqueyras, Domaine la Bouïssiere
Vinen har en dybrød mørk farve med en flot duft af bær og lakrids. Det er en kraftig, saftig vin med et lavt syreindhold, og den rige smag har stor kompleksitet med krydderier og lidt toast fra fadene. Den er mellemfyldig med velstrukturerede tanniner.

1 fl. 2014 Crozes Hermitage, Silène, J.-L. Chave Selection
Vinen er saftig og ligefrem, selvom den stadig er en stram typisk syrah-vin og et glimrende eksempel på en veltillavet Crozes Hermitage, der ikke har fået for meget fad, men er holdt præcis, ren og elegant i stilen. Crozes Hermitage er generelt en fattig fætter til Hermitage-vinene, men god udvælgelse af frugt og fremragende vinfremstilling viser det bedste. Vinen har en tæt violet farve. I duften er der modne, let syrlige ribs og blomme. I munden er der moden, rød frugt og hvid peber. Frugten er stramt strukturet af syren og de bløde tanniner.

Varenr. 7247496
90 point

Vinous / Antonio Galloni

90 point

Wine Spectator

GOD

Din Vin Guide

91-93

Vinous / Antonio Galloni

VinAvisen

91 point

Vinous / Antonio Galloni

16 / 20 point

Jancis Robinson

Anbefalet

Vinexpressen

90-92 point

Robert Parker’s Wine Advocate

89 point

Robert Parker’s Wine Advocate

Nedenstående anmeldelser kan også gælde tidligere årgange.
Samlet antal bedømmelser: 0
Gennemsnit: 0 af 6
Betalingskort
JYSK VIN ApS Østre Boulevard 29 8930 Randers NØ, Danmark CVR: 10 10 02 24 Mail: jyskvin@jyskvin.dk
Man - fre: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: Lukket